Vegan Detox Switch

Wil je afvallen, maar lukt het niet? Heb je last van vermoeidheid? Is je energie level zo ongeveer 0? Dan is The Vegan Switch een goed begin om daar verandering in te brengen.

De Vegan Detox Switch:  afslanken door ontgiften!

Dat je je lusteloos voelt, of dat het je niet lukt om af te vallen komt niet alleen door teveel eten en te weinig bewegen. Een andere oorzaak is vervuiling van het lichaam met gifstoffen. Het blijkt dat gifstoffen, die ongevraagd in je lichaam komen,

een essentiële rol spelen bij het proces van slecht afvallen of daarna weer snel aankomen. Het is belangrijk om je lichaam te helpen ontgiften, zodat de afvalstoffen worden uitgescheiden. De afvalstoffen uit de vetcellen raak je door dit detox dieet sneller kwijt.

Het Vegan Detox Switch programma

Ontgiften, ofwel Detoxen, is het reinigen van het lichaam van afvalstoffen. Minder dierlijke voedingsmiddelen, meer plantaardige producten, groene thee, zeewier, veel (groene) groente en periodiek vasten zorgen ervoor dat vetcellen zowel vet alsook een deel van de opgeslagen gifstoffen loslaten. De Vegan Switch doe je in 10 dagen. Eerst bouw je je voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch voedingspatroon. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen.  Daarna bouw je, je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen.

Verder ga je tijdens de Vegan Detox Switch:

Elke dag bewegen (sporten) om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen

Veel plantaardige voeding eten waardoor je de hele dag goed vol zit

Minimaal 50% van je voeding, tijdens de kuur, biologisch eten

Alle voeding binnen 10 uur eten, in de overige uren scheid jouw lichaam de gifstoffen uit

Ga je minimaal 1 keer tijdens de kuur naar de sauna om extra gifstoffen uit te zweten

Meer informatie over het Vegan Detox Switch programma?

In 10 dagen ontgiften met als resultaat afvallen, fitheid en vitaliteit.

• Tot 4 kilo gewichtsverlies
• Een versterkte darmflora
• Meer energie en een fitter gevoel
• Een mooiere huid

 

 

Neem contact op

PersonalProf
Personal Trainer in Huizen

PersonalProf Team