Sportvasten

Een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling. Resultaat: blijvend fitter, slanker en vitaler, en dat al na 10 dagen

Sportvasten: In 10 dagen afvallen, energieker & fitter!

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze switch is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler, en dat al na 10 dagen. 

Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Door sportvasten gaan je spieren oeroude genen aanzetten. En het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je lichaam.

Het Sportvasten programma

Het voortraject van Sportvasten:

Om een sportvastenkuur optimaal te laten werken, is het advies om een voortraject te volgen. Dit traject bestaat uit 6 tot 8 weken krachttraining in combinatie met de juiste voeding. Op deze manier gaat jouw stofwisseling sneller, waardoor de verbranding nog meer omhoog gaat en het lichaam sterker wordt. Het voortraject bestaat uit het Personal Hormonal Profiling programma en het  Integrale Personal Training programma

De resultaten van Sportvasten

Gemiddeld blijvend gewichtsverlies van 2,5 tot 4 kilogram en een buikomtrek afname van 3 tot 5 centimeter

Gemiddeld blijvend gewichtsverlies van 4,5 tot 6,5 kilogram en een verminderde buikomtrek van 4 tot 7,5 centimeter

Een verlaging van het cholesterol en de bloeddruk

Een toename van de algehele conditie

Meer informatie over Sportvasten

PersonalProf is gespecialiseerd in verschillende onderdelen, waaronder personal training, sportvasten, Mylogenics, voedingscoaching en Intergrale Personal Training.

• Snel fit en slank met sportvasten
• Uitstekende begeleiding tijdens het sportvasten
• Een optimale combinatie van training en voeding

Neem contact op

PersonalProf
Personal Trainer in Huizen

PersonalProf Team