Gratis seminar over voeding

Tegenwoordig horen we vaak dat voeding alles is wanneer het om onze gezondheid gaat. Maar is het eigenlijk wel zo eenvoudig? Vanuit onze ervaring de afgelopen 16 jaar, zijn wij er van overtuigd dat veel mensen geen of weinig resultaat behalen omdat het inzicht in het “grote plaatje” ontbreekt”. Het krachtigste resultaat krijg je, wanneer je voeding, lichaam en emotionele aspecten combineert.

Het doel van dit seminar is om op een laagdrempelige manier veel wetenswaardigheden met je te delen, zodat je er meteen iets aan hebt.

Locatie: PersonalProf studio Huizen
Datum & tijd: 16 oktober 11:30 – 13:00

Ja, ik ben erbij

  Dit seminar is zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

  • Marianne
   Al bijna een jaar aan het trainen bij PersonalProf en ben daar heel erg tevreden over. Matthijs is een hele prettige en deskundige trainer die de oefeningen en intensiteit heel goed afstemt.


  • Tom Coronel
   PersonalProf al mijn trainer voor aantal jaren en altijd goede uitleg tijdens t sporten ook met voeding. Zeer professioneel. Zeker een aanrader ook als je anders wilt trainen want is nooit t zelfde. Gas erop!


  • Ronald
   Zeer professionele begeleiding. Ik sport al jaren maar sinds kort wekelijks bij Matthijs van personalProf en nu al zeer mooie resultaten. Erg professioneel en bovendien enorm vriendelijk. Ik ga nog wel even door!


  • Gabriël
   Sporten is hier erg fijn en er is veel aandacht voor de juiste houding tijdens de oefeningen. Ook kon ik hier terecht met een knieblessure. Na 2 behandelingen was al veel verschil te merken.

  PersonalProf recensies

  Wist je bijvoorbeeld dat:

  Bij veel gezondheidsklachten het immuunsysteem geactiveerd is en veel energie verbruikt. Hierdoor voelen veel mensen zich moe. Belangrijker is dat je hersenen ook minder energie krijgen. Het frustrerende is dan je dan nauwelijks vooruitkomt. Je wilt zo graag je doelen behalen, maar het lukt helaas niet.

  Bij stress er al heel snel een energietekort ontstaat? Je lichaam zal dan sneller eiwitten als energiebron gebruiken. Denk hierbij aan eiwitstructuren in de huid (collageen bijvoorbeeld). Het gevolg is dat je huid elasticiteit verliest en sneller veroudert.

  Wanneer iemand hormonale klachten ervaart; voeding vaak niet voldoende is om deze klachten op te lossen? Bij veel mensen is de aansturing vanuit de hersenen (hypothalamus) op de hormoonklieren het probleem. Je brengt je hormonen sneller in balans wanneer je de aansturing vanuit de hersenen herstelt (dit is veel eenvoudiger dan je denkt) en daarbij gezond eet.

  Kortom: alles valt of staat met een inzicht in ‘het grote plaatje’. Centraal hierbij is de energieverdeling tussen lichaam, voeding en emotionele aspecten.

  Ook komen de onderstaande punten aan bod:

  Waarom je je sneller ongelukkig, angstig of ‘leeg’ voelt wanneer je darmen uit balans zijn en tips om je darmen gezond te houden.
  Wat kun je eten zodat je het zelfhelend vermogen van je lichaam activeert?
  De grote uitdagingen vandaag de dag: insulineresistentie, ontstekingen, oestrogeendominantie en uitgeputte bijnieren.
  Waarom je hersenen de meest kritische en vaak vergeten factor zijn om je hormonen in balans te krijgen?
  Waarom een koolhydraatarm dieet voor velen averechts werkt en wat kun je eten als je trekt hebt in (ongezonde) koolhydraten zodat je gewicht verliest.
  Om welke voedingsstoffen ‘schreeuwt‘ je lichaam bij een stressvol of druk leven en hoe deze voedingsstoffen je lichaam rust geven.
  Hoe onzekerheid, een lage eigenwaarde en ‘je vaak zorgen maken‘ een destructieve invloed hebben op ons energieniveau en tips voor meer levenslust.

  Tijdens het seminar “Voeding en Vitaliteit” gaan wij dieper in op “het grote plaatje”. We gaan je vertellen waarom wij hier super enthousiast over zijn en wat het voor jouw gezondheid betekent, wanneer je meer inzicht hebt in het grote plaatje.

  Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.