Gratis Seminar Metabolic Balance

Check snel je agenda. Op 8 januari verzorgt personal trainer Matthijs van de Wetering een informatieavond, samen met orthomoleculair therapeut Annefleur de Bruijn. Metabolic Balance is een programma waarin beide disciplines nauw samenwerken. Kom luisteren hoe je met een persoonlijk voedingsplan en aangepast sporten de fitste versie van jezelf kunt worden.

Het doel van dit seminar is om op een laagdrempelige manier veel wetenswaardigheden met je te delen, zodat je er meteen iets aan hebt.

Locatie: PersonalProf studio Huizen
Datum & tijd: 8 januari 11:30 – 13:00

Ja, ik ben erbij

  Dit seminar is zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

  • Marianne
   Al bijna een jaar aan het trainen bij PersonalProf en ben daar heel erg tevreden over. Matthijs is een hele prettige en deskundige trainer die de oefeningen en intensiteit heel goed afstemt.


  • Tom Coronel
   PersonalProf al mijn trainer voor aantal jaren en altijd goede uitleg tijdens t sporten ook met voeding. Zeer professioneel. Zeker een aanrader ook als je anders wilt trainen want is nooit t zelfde. Gas erop!


  • Ronald
   Zeer professionele begeleiding. Ik sport al jaren maar sinds kort wekelijks bij Matthijs van personalProf en nu al zeer mooie resultaten. Erg professioneel en bovendien enorm vriendelijk. Ik ga nog wel even door!


  • Gabriël
   Sporten is hier erg fijn en er is veel aandacht voor de juiste houding tijdens de oefeningen. Ook kon ik hier terecht met een knieblessure. Na 2 behandelingen was al veel verschil te merken.

  PersonalProf recensies

  Een bijzonder verhaal

  Annefleur is een jonge vrouw met een bijzonder levensverhaal. Ze viel 70 kilo af en gaf haar baan als schoonheidsspecialiste op. Ze heeft zich gespecialiseerd in de werking van het menselijk lichaam op moleculair niveau. Annefleur neemt je mee in haar eigen ontdekkingsreis. De centrale vraag is: wat doet voeding met jou en hoe kun je dit gebruiken, dan wel omkeren?

  Meer dan afvallen alleen

  Metabolic Balance kan voor veel mensen een uitkomst bieden. Het gaat jou helpen bij een afvalwens, maar ook bij lichamelijke klachten als (gewrichts-)ontstekingen, diabetes type 2, extreme vermoeidheid en hoge bloeddruk. Veel lichamelijke klachten zijn het gevolg van een verstoorde stofwisseling. Met een gericht leefstijlprogramma kun je hierop ingrijpen. Metabolic Balance staat voor een betere gezondheid en extra vitaliteit.

  Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.