Personal Training voor iedereen en alle doeleinden

Onze personal trainers zijn er niet om je herhalingen te tellen en in je oor te schreeuwen. Wij zijn gespecialiseerd in pijnvrij (Mylogenics), effectief en doelgericht trainen. Deze trainingen combineren we met voedingsadvies en het ontwikkelen van de juiste mindset. Zo haal je niet alleen je streven, maar behoud je dit ook!

Begeleiding Personal Training 

Onze personal trainers kunnen jou helpen bij het behalen van verscheidene doelstellingen. Denk aan het verbeteren van je prestaties en lichaamsverhoudingen, maar ook aan blessurepreventie of -herstel. De personal training bij PersonalProf gaat altijd gepaard met professioneel voedingsadvies. 

Daarbij is PersonalProf gespecialiseerd in verschillende programma’s, waaronder Sportvasten, Mylogenics en Personal Hormonal Profiling. Een personal trainer is bij ons niet een exclusieve dienst maar voor iedereen die bereid is binnen no-time zijn of haar doel te behalen en behouden. We hebben verschillende vormen van Personal Training.

Personal Training

1 - op - 1 training

Bij één op één personal training stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen. De trainingen zijn gericht op het individu en op het behalen van maximaal en blijvend resultaat. Veilig, effectief en resultaatgericht! Verschillende trainings- en voedingsvormen worden gecombineerd om maximale resultaten te behalen. De één op één Personal Training is een combinatie van training, voeding en coaching.

Duo Training

Raak jij extra gemotiveerd als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Heb jij samen met iemand een soortgelijke doelstelling en wil je daar samen aan werken? Kies dan voor duo personal training. Je ontvangt ieder een persoonlijk trainings- en voedingsschema en je personal coach biedt 1-op-2 begeleiding. Je beleeft samen plezier aan sporten en je personal trainer zorgt voor variatie in de training. Samen sta je sterk en maak je elkaar beter!

Small group training

Motiveer elkaar om tot het uiterste te gaan! Wij snappen dat Personal Training niet voor iedereen is weggelegd. Bij small group training werk je in een groepje van maximaal 6 personen met als voordeel dat je de kosten deelt met de anderen in de groep. Maandelijks worden de schema’s aangepast en wordt er weer opnieuw gemeten. Iedereen houdt steeds zijn eigen doel voor ogen en volgt een persoonlijk voedings- en trainingsschema.

Een Personal trainer voor iedereen en alle doeleinden

Een personal trainer is bij ons niet een exclusieve dienst maar voor iedereen die bereid is zijn of haar doel te behalen.

Meer informatie

PersonalProf is gespecialiseerd in verschillende programma’s (oa. Sportvasten, Mylogenics en Intergrale Personal Training) gericht op het maximaliseren van resultaat. Wij adviseren je graag over welk programma het beste bij jouw doel en situatie past.

• Je eigen personal trainer om doelgericht te trainen
• Optimale persoonlijke begeleiding
• Gespecialiseerd in voedingsadvies

Neem contact op

PersonalProf
Personal Trainer in Huizen

PersonalProf Team