Een goed personal training programma is essentieel voor het beste resultaat

Bij een Personal Training is het uiteraard fijn om een stok achter de deur te hebben om nog die ene extra herhaling eruit te persen. Maar uiteindelijk gaat het erom dat er veilig, effectief en doelgericht getraind wordt. Onze personal trainers zorgen ervoor dat jij tijdens een personal training programma vooruitgang blijft boeken, dat oefeningen correct uitgevoerd worden en daadwerkelijk bijdragen aan jouw doel.

Kies voor een personal training programma, omdat iedereen anders is

In een gemiddeld fitness center is de persoonlijke begeleiding niet altijd aanwezig. De trainers moeten hun aandacht verspreiden over meerdere mensen, waardoor ze geen tijd hebben om jou optimaal te begeleiden. Bij PersonalProf leggen wij wel de focus op persoonlijke begeleiding.

Wij ontwikkelen maatwerk op basis van jouw doelen en wat past bij jou als persoon. Niet alleen tijdens de trainingsuren, maar ook daarbuiten. Hierbij bieden wij verschillende programma’s aan.

Onze Personal training programma's

Mylogenics –  Blessure vrij trainen

Wij gaan net een stap verder dan het goed uitvoeren van een oefening. Door Mylogenics kunnen wij ook direct disfuncties in het lichaam opsporen en verbeteren door middel van activation en release. Lukt het je niet om een squat uit te voeren zonder achterover te vallen of last te hebben van je knieën? Dan gaan we op zoek naar een oplossing.

Sportvasten

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze switch is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler, en dat al na 10 dagen.

30 dagen programma

Ben jij op zoek naar een manier om je leven een compleet nieuwe impuls te geven? Wil jij meer ENERGIE, FITHEID & VITALITEIT? Voor eeuwig afrekenen met overtollige vetmassa, energie-dips, vreetbuien en het bezoeken van de sportschool zonder RESULTAAT? Lees dan verder.

Intergrale Personal Training

Compleet trainen, dat is het doel van onze Intergrale Personal Training. Iedereen reageert verschillend op bepaalde trainingen.De personal trainers van PersonalProf kijken eerst naar hoe iemand beweegt en eet, om vervolgens de perfecte Integrale Personal Training samen te stellen.

Personal Hormonal Profiling

Hormonen regelen bepaalde processen in je lichaam en hebben veel invloed op hoe je je voelt, eruitziet en gedraagt. Middels een capillairmeting, een van de beste manieren om je vet te meten, kijken we op welke plekken jouw lichaam vet opslaat,waardoor wij je  kunnen adviseren op het gebied van training, voeding en lifestyle.

Vegan Detox Switch

Het blijkt dat gifstoffen een essentiële rol spelen bij het proces van slecht afvallen of daarna weer snel aankomen. Het is belangrijk om het lichaam te helpen ontgiften zodat afvalstoffen worden uitgescheiden.

Een Personal training programma voor iedereen en alle doeleinden

Meer informatie over Personal Training

PersonalProf is gespecialiseerd in verschillende onderdelen, waaronder Personal Hormonal Profiling, Sportvasten, Mylogenics, voedingscoaching en Intergrale Personal Training.

• Je eigen personal trainer om doelgericht te trainen
• Optimale persoonlijke begeleiding
• Gespecialiseerd in voedingsadvies

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Matthijs van de Wetering
Personal Trainer