Personal Hormonal Profiling

Met Personal Hormonal Profiling kijken we op welke plekken jouw lichaam vet opslaat. Uit de resultaten stellen wij een profiel op met advies over voeding, training en lifestyle!

Personal Hormonal Profiling: gezondheid door natuurlijke stabiliteit

Hormonen regelen bepaalde processen in je lichaam en hebben veel invloed op hoe je je voelt, eruitziet en  gedraagt. Als je jouw lichamelijke doel wilt bereiken, dan is het van groot belang dat al die processen in balans zijn. Worden je hormonen verkeerd beïnvloed door bijvoorbeeld stress of door andere lichamelijke klachten.

Het wordt dan lastig om het best mogelijke resultaat neer te zetten. Je kunt natuurlijk een uitgebreid onderzoek laten doen in het ziekenhuis, maar dit kost veel geld, tijd en moeite. Daarnaast schiet je met puur en alleen de uitslag niet zoveel op. Er is namelijk werk aan de winkel, wanneer de uitslag tegenvalt. En juist in dat werk zijn wij gespecialiseerd.

Het programma

Met Personal Hormonal Profiling kijken we op welke plekken jouw lichaam vet opslaat. Dit doen we middels een 12 punt capillairmeting, een van de meest accurate manieren om je vet te meten. Op basis van de meting krijg je een vragenlijst thuisgestuurd over symptomen die jij kunt tegenkomen in het dagelijks leven. Een hormonale disbalans gaat gepaard met hoe je je voelt. Denk aan de middagdip. Na de lunch heb je weinig energie en doe je graag een dutje of krijg je trek in zoetigheid. Dit is weer een gevolg van bijvoorbeeld verkeerde voeding.
Uit de resultaten stellen wij een profiel op, waardoor wij je zo goed als mogelijk kunnen adviseren op het gebied van training, voeding, lifestyle en het gebruik van supplementen.

Verschillen tussen mannen en vrouwen

Wij zien bij de gemiddelde vrouw een oestrogeen disbalans. Dit gaat vaak gepaard met vetopslag op de benen, billen en heupen.

Daarentegen zien we bij mannen vaak een cortisol disbalans. Deze hormonale disbalans gaat vaak gepaard met vetopslag op de buik.

Begeleiding

Voor het beste resultaat is het van belang om samen met een personal trainer aan de slag te gaan. Door de juiste persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat je optimaal traint. En door een doelgerichte Mylogenics-behandeling kan je tijdens de training pijnvrij bewegen.

Meer informatie over het programma?

Personal Hormonal Profiling is het optimale voortraject voor een sportvastkuur. Bij sportvasten switcht het lichaam in tien dagen van suiker- naar een vetverbranding. Dit resulteert als snel in 4 tot 8 cm verlies in buikomvang.

Personal Hormonal Profiling houdt je hormonen in balans

Doelgericht trainen voor optimale vetverbranding

Voedingsadvies afgestemd op jouw lichaam en situatie

Neem contact op

PersonalProf
Personal Trainer in Huizen

PersonalProf Team