Roeland

ik ben Roeland 25 jaar en in ik woon in Blaricum. Wat mij vanaf jongs af aan als bezig houdt is wedstrijdskien. Hier train ik al voor vanaf dat ik 4 jaar ben en heb dit volgehouden tot mijn 18de. Toen ben ik mij gaan specialiseren in de andere kant (training geven). Hiervoor heb ik toen mijn diploma’s gehaald en kon hiermee aan de slag. Dat vond ik zo leuk en ben mezelf meer gaan specialiseren in het training geven. Met opleidingen zoals Top A,B,C en Mylogenics (blessurebehandelingen) ook ben ik in Engeland geweest om curcussen te volgen bij M10 dit is een hoog aangeschreven opleidingsinstituut in Engeland, Ook heb ik een aantal cursussen/opleidingen gedaan wat betreft voeding. Dit pas ik zelf dan ook vaak genoeg toe. Mezelf blijven ontwikkelen en mezelf blijven motiveren.

Mijn Favoriete oefening is de Bench press dit is voor mij de oefening waar ik op moet letten dat ik hem goed uitvoer. Vaak ga ik mijn schouder teveel inzetten bij het (bankdrukken) en dat wil ik juist niet. Ik wil mijn borst meer ontwikkelen.

De seated calves raise vind ik de minst fijne oefening, dit omdat ik mijn kuit in gebogen houding van de knie niet zo goed kan aanspannen. Slechts een paar keer. Daarom zijn mijn kuiten ook het minst ontwikkeld

Wat mijn kenmerkt als personal trainer dan ik heel erg strikt ben op de uitvoering van de beweging. Werk met de juiste parameters en kijk wat voor wie werkt. Dat vind ik heel erg belangrijk.

Wat ik super mooi vind is, als mensen totaal veranderen. Van mega veel snacken niet aan het voedingsschema kunnen houden naar letten op hun voeding en de juiste keuze maken en het uiteindelijk allemaal zelf kunnen. Zelf kiezen wat ze willen eten maar toch progressie maken.

Mijn tip: Als je gaat trainen. Weet dan welke oefening bij wel spier hoort, en zorg dat je die spier zo hard mogelijk aanspant als je de oefening uitvoert!