HET TEAM VAN PERSONALPROF

Het team van PersonalProf is er niet om herhalingen te tellen en in je oor te schreeuwen. De Peronal Trainers zijn gespecialiseerd in pijnvrij, effectief en doelgericht trainen. Deze trainingen combineren we met voedingsadvies en het ontwikkelen van de juiste mindset. 

Maak kennis met het team van PersonalProf

Matthijs van de Wetering Personal trainer en eigenaar ersonalProf

Matthijs van de Wetering

Eigenaar – Personal Trainer

Door de jaren heen heb ik veel mensen succesvol begeleid. Ik heb deelgenomen aan fitnesswedstrijden en ben zeer ervaren als het aankomt op training, voeding en behandeling. Ik ben zeer gedreven in het beste uit iemand omhoog te halen.  

Want het gaat niet alleen om sporten, maar ook om een gezonde lifestyle. Zo kun je naast fitness bijvoorbeeld een sportvastenkuur volgen om nog sneller resultaat te zien.

Annemieke Hess Personal trainer PersonalProf

Annemieke Hess

Personal Trainer

Van sporten word ik blij en dat gun ik iedereen. Al jaren heb ik een kantoorbaan, maar recentelijk heb ik besloten het roer om te gooien.
Onder het motto: “Do more of the things that make you happy’.
Ooit ben ik gestart als Aerobics instructrice, mijn passie voor het sporten, bewegen en alles wat daarbij komt kijken deel ik graag.

Wat ik erg belangrijk vind is dat mensen zich fitter en gezonder gaan voelen. En ik vind het mooi dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. Zo zet ik mijn kennis en ervaringen in voor iedereen die zich energieker, sterker, gezonder wil voelen. We streven naar goede resultaten op de lange termijn.
Ik kijk er naar uit je persoonlijk te ontmoeten tijdens één van mijn Trainingen.

PersonalProf Robert

Robert van Mourik

 Personal Trainer

Van jongs af aan is sport mijn grote passie. Ik heb een liefde voor alles wat met gezondheid, voeding en fitness te maken heeft.
In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden en trainen van mensen. Variërend van beginnende sporters tot gevorderde atleten, van jong tot oud.

Mijn streven is om samen met u, uw persoonlijke doelstellingen op een leuke maar tevens efficiënte manier te behalen. Dit wil ik realiseren door op een enthousiaste, betrokken manier vorm te geven.
Mijn specialiteiten:
Conditieverbetering, spierversteviging, voedingsadvies, gewichtsverlies.

PersonalProf Martijn

Martijn Ruizendaal

Personal Trainer

Ik volg op dit moment een studie, Sport en Bewegen. Buiten de fitness om, tennis en voetbal ik graag.
Sinds ik deze studie volg aan de sportacademie krijg ik het vak Fitness. Vanaf dag één vind ik dit heel leuk en wil  ik hierin verder.
Ik heb een heel goede stageplek bij PersonalProf gekregen.

Deze stage beviel me gelijk enorm! Ik ben mezelf verder gaan ontwikkelen. Nu sta ik hier!
Ik vind het leuk om mensen te trainen en ze beter te laten worden. Wat ik als laatste wil meegeven: Luister altijd goed naar je lichaam.