Google Reviews

Voedingcoaching voor een gezond en fit lichaam

Veel mensen onderschatten hoe groot de invloed is van hun voedingspatroon op de algehele gezondheid en het behalen van lichamelijke doelstellingen. Voeding bepaalt maar liefst 80% van je resultaat! 80%! Vind je dat moeilijk te geloven? Vergelijk je lichaam dan maar eens met een auto; tank je de verkeerde brandstof, dan zal de motor gaan haperen en soms zelfs defect gaan. Met je lichaam is het net zo. Eet je de verkeerde (brand)stoffen, dan zal je lichaam niet meer optimaal presteren. Wij kijken naar je huidige voedingspatronen en zoeken uit welke voeding het beste bij jou past. Ook meten we je kcal-behoefte en adviseren welke voeding wellicht juist niet voor jou werkt. Zo stellen we samen een plan en dieet samen welke past bij jouw lichaam, overall gezondheid en beoogde trainingsdoelstellingen.

De voedingscoach geeft persoonlijk advies

Mag ik dan geen brood meer eten ?
Een vraag die wij als voedingscoach vaak krijgen. Brood hoeft niet per definitie goed of slecht te zijn, maar dat hangt met name af van de kwaliteit en de ingrediënten. Brood uit de supermarkt bevat andere ingrediënten en voedingsstoffen dan een meergranen volkorenbrood van de warme bakker. Het is naar onze mening te makkelijk om zomaar allerlei producten uit je dagelijkse voeding te schrappen, zonder goed naar de inhoud en kwaliteit te kijken. Zo kunnen wij vaak ook lekkere alternatieve producten adviseren van dingen je beter niet meer kunt eten of drinken. Zo wordt het veranderen van je voedingspatronen ook een stuk makkelijker!

Mag ik dan geen koolhydraten meer eten?
Zeker wel! Wij zijn zeker geen voorstander van het vermijden van koolhydraten. Koolhydraten zijn juist belangrijk voor je spierbehoud en energieniveau. Wellicht zal er een periode zijn dat wij adviseren om helemaal geen koolhydraten te eten, maar dit zal nooit langer dan 2 tot 3 weken achter elkaar zijn.

Moet ik dan een voedingsschema volgen waarbij ik constant hetzelfde eet?
Nee hoor! De voedingscoach van PersonalProf maakt een persoonlijk en gevarieerd voedingsplan. Dit houdt in dat wij laten weten welke voedingsstoffen jij het beste kunt eten en op welk moment. Jouw voedingscoach zorgt ervoor dat je weet in welke voedingsmiddelen welke stoffen zitten en dat je deze kunt samenvoegen tot een maaltijd die jij lekker vindt.


 • Marianne
  Al bijna een jaar aan het trainen bij PersonalProf en ben daar heel erg tevreden over. Matthijs is een hele prettige en deskundige trainer die de oefeningen en intensiteit heel goed afstemt.


 • Tom Coronel
  PersonalProf al mijn trainer voor aantal jaren en altijd goede uitleg tijdens t sporten ook met voeding. Zeer professioneel. Zeker een aanrader ook als je anders wilt trainen want is nooit t zelfde. Gas erop!


 • Ronald
  Zeer professionele begeleiding. Ik sport al jaren maar sinds kort wekelijks bij Matthijs van personalProf en nu al zeer mooie resultaten. Erg professioneel en bovendien enorm vriendelijk. Ik ga nog wel even door!


 • Gabriël
  Sporten is hier erg fijn en er is veel aandacht voor de juiste houding tijdens de oefeningen. Ook kon ik hier terecht met een knieblessure. Na 2 behandelingen was al veel verschil te merken.

PersonalProf recensies

Onze voedingscoaches weten wat jouw lichaam nodig heeft voor een optimale prestatie

In deze moderne maatschappij spreken we ons lichaam fysiek steeds minder aan. Ook zijn onze eetgewoonten slechter geworden, terwijl voeding de basis is voor een gezond en vitaal lichaam. Het is belangrijk om je stofwisseling te optimaliseren. Dat wil zeggen: het lichaam voortdurend voorzien van de nodige voedingsstoffen op de juiste momenten, zodat er een optimale omzetting is van voeding naar weefsel (recupereren) en van voeding naar energie (presteren). Alleen daardoor wordt maximaal presteren en optimaal recupereren mogelijk.

Voedingscoach

Meer informatie over de voedingscoach

Je kent vast de uitdrukking: “Je bent wat je eet.” Dat klopt. Maar hoe kan het dan dat sommige mensen slank blijven en anderen aankomen, terwijl ze vrijwel hetzelfde eten? De oorzaak hiervan ligt onder andere in de opname van het lichaam. Als je lichaam niks opneemt, dan gaat het er, even heel plastisch gezegd, van boven in en van onder weer uit. Zo simpel is het. Onze voedingscoach optimaliseert jouw opname, zodat alle voedingsstoffen benut worden.

Wil jij ook optimale resultaten behalen? Dan laat je je adviseren door onze voedingscoaches, omdat;
• voedingscoaching essentieel is voor het behalen van jouw doel
• je op maat gemaakt advies ontvangt van de voedingscoach
• de juiste en gevarieerde voeding wordt gekoppeld aan jouw persoonlijke training

Ja, ik wil meer weten

  Whatsapp WhatsApp Us
  Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.