Google Reviews

TRX-oefeningen kun je overal doen

TRX-oefeningen zijn er voor het hele lichaam en altijd en overal uitvoerbaar omdat je alleen je eigen lichaamsgewicht nodig hebt. Vroeger werd deze revolutionaire methode gebruikt door uitgezonden soldaten die geen sportschool tot hun beschikking hadden. De TRX Suspension Trainer helpt jou bij deze oefeningen en kan overal opgehangen worden: aan een deur of balk, maar ook buiten aan een lantaarnpaal of boom.

Met TRX-oefeningen train je je hele lichaam

Door een constructie van twee verstelbare handvaten is het mogelijk om in twintig minuten een super effectieve full body-training neer te zetten. Je kunt gemakkelijk elk lichaamsdeel trainen en zelf bepalen hoe zwaar je het maakt. Door de stand van je handen of voeten te verstellen is het bovendien makkelijk om zelf je intensiteit te bepalen. Uiteraard helpt onze personal trainer je hierbij.?Door gebruik te maken van het lichaamsgewicht en de zwaartekracht ontwikkel je zowel je balans als je kracht, flexibiliteit en stabiliteit. Er zijn wel honderden verschillende TRX-oefeningen die allemaal weer variaties en combinaties kennen. Dit maakt de mogelijkheden van TRX-oefeningen onbeperkt.


 • Marianne
  Al bijna een jaar aan het trainen bij PersonalProf en ben daar heel erg tevreden over. Matthijs is een hele prettige en deskundige trainer die de oefeningen en intensiteit heel goed afstemt.


 • Tom Coronel
  PersonalProf al mijn trainer voor aantal jaren en altijd goede uitleg tijdens t sporten ook met voeding. Zeer professioneel. Zeker een aanrader ook als je anders wilt trainen want is nooit t zelfde. Gas erop!


 • Ronald
  Zeer professionele begeleiding. Ik sport al jaren maar sinds kort wekelijks bij Matthijs van personalProf en nu al zeer mooie resultaten. Erg professioneel en bovendien enorm vriendelijk. Ik ga nog wel even door!


 • Gabriël
  Sporten is hier erg fijn en er is veel aandacht voor de juiste houding tijdens de oefeningen. Ook kon ik hier terecht met een knieblessure. Na 2 behandelingen was al veel verschil te merken.

PersonalProf recensies

TRX-oefeningen zijn ideaal voor vandaag de dag

TRX-oefeningen zijn makkelijk te combineren met andere vormen van training en worden daarom steeds vaker uitgevoerd. Het Amerikaanse leger traint op deze manier, maar ook veel professionele voetbal- en honkbalteams. Vaak nemen wij de TRX mee als we buiten trainen of op een andere locatie waar weinig apparatuur beschikbaar is. Ideaal dus voor mensen die vaak op pad zijn en toch hun lichamelijk conditie op peil willen houden.

Matthijs van de Wetering

Meer informatie over TRX-oefeningen

Wil je ook op deze revolutionaire manier gaan trainen? Neem dan gerust contact op met ons en wij laten je kennis maken met deze geweldige manier van trainen.

Trainen met een PersonalProf personal trainer doe je omdat;
• TRX-oefeningen kunnen binnen en buiten uitgevoerd worden
• Train je hele lichaam met hulp van alleen je eigen lichaam
• Leuke afwisselende manier van trainen

Gratis vrijblijvende proeftraining


  Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.