TRX-oefeningen kun je overal doen

TRX-oefeningen zijn er voor het hele lichaam en altijd en overal uitvoerbaar omdat je alleen je eigen lichaamsgewicht nodig hebt. Vroeger werd deze revolutionaire methode gebruikt door uitgezonden soldaten die geen sportschool tot hun beschikking hadden. De TRX Suspension Trainer helpt jou bij deze oefeningen en kan overal opgehangen worden: aan een deur of balk, maar ook buiten aan een lantaarnpaal of boom.

Met TRX-oefeningen train je je hele lichaam

Door een constructie van twee verstelbare handvaten is het mogelijk om in twintig minuten een super effectieve full body-training neer te zetten. Je kunt gemakkelijk elk lichaamsdeel trainen en zelf bepalen hoe zwaar je het maakt. Door de stand van je handen of voeten te verstellen is het bovendien makkelijk om zelf je intensiteit te bepalen. Uiteraard helpt onze personal trainer je hierbij.
Door gebruik te maken van het lichaamsgewicht en de zwaartekracht ontwikkel je zowel je balans als je kracht, flexibiliteit en stabiliteit. Er zijn wel honderden verschillende TRX-oefeningen die allemaal weer variaties en combinaties kennen. Dit maakt de mogelijkheden van TRX-oefeningen onbeperkt.

TRX-oefeningen zijn ideaal voor vandaag de dag

TRX-oefeningen zijn makkelijk te combineren met andere vormen van training en worden daarom steeds vaker uitgevoerd. Het Amerikaanse leger traint op deze manier, maar ook veel professionele voetbal- en honkbalteams. Vaak nemen wij de TRX mee als we buiten trainen of op een andere locatie waar weinig apparatuur beschikbaar is. Ideaal dus voor mensen die vaak op pad zijn en toch hun lichamelijk conditie op peil willen houden.

Meer informatie over TRX-oefeningen

Wil je ook op deze revolutionaire manier gaan trainen? Neem dan gerust contact op met ons en wij laten je kennis maken met deze geweldige manier van trainen.

• TRX-oefeningen kunnen binnen en buiten uitgevoerd worden
• Train je hele lichaam met hulp van alleen je eigen lichaam
• Leuke afwisselende manier van trainen

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Matthijs van de Wetering
Personal Trainer