Google Reviews

Sportvasten al na 10 dagen verbluffende resultaten

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame omschakeling van koolhydraten- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze omschakeling is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler. Dat al na 10 dagen!

Resultaten van sportvasten

Het omschakelen van de verbranding van koolhydraten naar de verbranding van vet, wordt een ‘metabole switch’ genoemd. Je geeft hierbij je lichaam een stevige prikkel door tijdelijk geen koolhydraten te eten en daardoor je vetverbranding te stimuleren. Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Door sportvasten gaan je spieren oeroude genen aanzetten en het activeren van deze genen zorgt voor fundamentele veranderingen in je lichaam.

Onze gediplomeerde sportvasten coaches stellen een op maat gemaakt traject samen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je de kuur correct uitvoert en het maximale resultaat behaalt.

De metabole switch die tot stand komt door het sportvasten zorgt voor een duurzame verbetering van je lichaam. Na het doen van de sportvastenkuur zien we bij vrouwen een gemiddeld blijvend gewichtsverlies van 2,5 tot 4 kg en een buikomtrek afname van 3 tot 5 cm. Bij mannen is dit 4,5 tot 6,5 kg duurzame gewichtsafname en een verminderde buikomtrek van 4 tot 7,5 cm.

Daarnaast zien we bij een grote groep mensen een verlaging van het cholesterol en de bloeddruk, en een toename van de algehele conditie, waaronder een sterk verbeterd uithoudingsvermogen en sneller herstel na het sporten.


 • Marianne
  Al bijna een jaar aan het trainen bij PersonalProf en ben daar heel erg tevreden over. Matthijs is een hele prettige en deskundige trainer die de oefeningen en intensiteit heel goed afstemt.


 • Tom Coronel
  PersonalProf al mijn trainer voor aantal jaren en altijd goede uitleg tijdens t sporten ook met voeding. Zeer professioneel. Zeker een aanrader ook als je anders wilt trainen want is nooit t zelfde. Gas erop!


 • Ronald
  Zeer professionele begeleiding. Ik sport al jaren maar sinds kort wekelijks bij Matthijs van personalProf en nu al zeer mooie resultaten. Erg professioneel en bovendien enorm vriendelijk. Ik ga nog wel even door!


 • Gabriël
  Sporten is hier erg fijn en er is veel aandacht voor de juiste houding tijdens de oefeningen. Ook kon ik hier terecht met een knieblessure. Na 2 behandelingen was al veel verschil te merken.

PersonalProf recensies

Het voortraject van sportvasten

Om een sportvastenkuur optimaal te laten werken, adviseren wij altijd om een voortraject te volgen. Een voortraject bestaat uit 6 tot 8 weken krachttraining in combinatie met de juiste voeding. Op deze manier gaat jouw stofwisseling sneller, waardoor de verbranding nog meer omhoog gaat en het lichaam sterker wordt. Het voortraject bestaat uit een hormonale training met voedingsadvies (Personal Hormonal Profiling) en een integrale training (Integrale Personal Training). Hierdoor kunnen we jouw genen vergelijken met die van je voorouders en zodoende optimaal trainen.twerk, ook geschikt voor mensen met een lichamelijke, visuele of auditieve beperking. Kortom, personal trainers zijn er voor jou en een ieder die bereid is binnen no-time zijn doel te behalen en hier een prioriteit van wil maken.

Matthijs van de Wetering

Sportvasten? Bel of kom langs voor meer informatie

PersonalProf is gespecialiseerd in verschillende onderdelen waaronder personal training, sportvasten, MylogenicsTM, voedingscoaching en Intergrale Personal Training.

Waarom Sportvasten bij Personalprof?
• je valt snel af
• je energieniveau neemt snel toe
• je spieren herstellen sneller na het trainen
• je uithoudingsvermogen neemt toe
• we bieden uitstekende begeleiding tijdens het sportvasten
• het is een optimale combinatie van training en voeding voor de snelste resultaten

Ja, ik wil meer weten

  Let op! Sportvasten wordt afgeraden bij een slechte conditie, zwangerschap, het geven van borstvoeding en bij ziekte. Check daarom altijd eerst even met ons of sportvasten voor jou geschikt is. Indien dit niet het geval is, niet getreurd; dan hebben wij talloze andere methodes om jou te helpen jouw doelstellingen te laten bereiken. Boek een gratis intakegesprek, proeftraining of bel voor meer informatie!

  Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.