Een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze switch is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler, en dat al na 10 dagen. Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Door sportvasten gaan je spieren oeroude genen aanzetten. En het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je lichaam. Onze gediplomeerde sportvastenbegeleiders stellen een op maat gemaakt traject samen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je de kuur correct uitvoert en het maximale resultaat behaalt.

De resultaten van Sportvasten

De metabole switch die tot stand komt door het sportvasten zorgt voor een duurzame verbetering van je lichaam. Na het doen van de sportvastenkuur zien we bij vrouwen een gemiddeld blijvend gewichtsverlies van 2,5 tot 4 kilogram en een buikomtrek afname van 3 tot 5 centimeter. Bij mannen is dit 4,5 tot 6,5 kilogram duurzame gewichtsafname en een verminderde buikomtrek van 4 tot 7,5 centimeter. Daarnaast zien we bij een grote groep mensen een verlaging van het cholesterol en de bloeddruk en een toename van de algehele conditie, waaronder een sterk verbeterd uithoudingsvermogen en sneller herstel na het sporten.

Het Voortraject van Sportvasten

Om een sportvastenkuur optimaal te laten werken, adviseren wij altijd om een voortraject te volgen. Een voortraject bestaat uit 6 tot 8 weken krachttraining in combinatie met de juiste voeding. Op deze manier gaat jouw stofwisseling sneller, waardoor de verbranding nog meer omhoog gaat en het lichaam sterker wordt. Het voortraject bestaat uit een hormonale training met voedingsadvies (Personal Hormonal Profiling) en een integrale training (Integrale Personal Training). Hierdoor kunnen we jouw genen vergelijken met die van je voorouders en zodoende optimaal trainen.

Meer informatie over Sportvasten

PersonalProf is gespecialiseerd in verschillende onderdelen, waaronder personal training, sportvasten, Mylogenics, voedingscoaching en Intergrale Personal Training.

• Snel fit en slank met sportvasten
• Uitstekende begeleiding tijdens het sportvasten
• Een optimale combinatie van training en voeding

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Roeland Bos
Sportvasten Coach