Een goede personal trainer is essentieel voor het beste resultaat

Uiteraard is het fijn om een stok achter de deur te hebben om nog die ene extra herhaling eruit te persen, maar uiteindelijk gaat het erom dat er veilig, effectief en doelgericht getraind wordt. Onze personal trainers zorgen ervoor dat jij tijdens een training vooruitgang blijft boeken en dat oefeningen correct uitgevoerd worden en ook daadwerkelijk bijdragen aan jouw doel.

Kies voor een personal trainer, omdat iedereen anders is

In een gemiddeld fitness center is de persoonlijke begeleiding ver te zoeken. De trainers moeten hun aandacht verspreiden over meerdere mensen, waardoor ze geen tijd hebben om jou optimaal te begeleiden. Bij PersonalProf leggen wij wel de focus op persoonlijke begeleiding, zowel online als offline.

Wij gaan net een stap verder dan het goed uitvoeren van een oefening. Door de opleiding Mylogenics kunnen onze trainers ook direct disfuncties in het lichaam opsporen en verbeteren door middel van activation en release. Lukt het je niet om een squat uit te voeren zonder achterover te vallen of last te hebben van je knieën? Dan vragen wij ons bij PersonalProf af waarom jij die specifieke oefening niet pijnvrij kan uitvoeren en gaan we op zoek naar een oplossing.

Een Personal trainer voor iedereen en alle doeleinden

Onze personal trainers kunnen jou helpen bij het behalen van verscheidene doelstellingen. Denk aan het verbeteren van je prestaties en lichaamsverhoudingen, maar ook aan blessurepreventie of -herstel. Daarbij gaat personal training bij PersonalProf altijd gepaard met professioneel voedingsadvies. Een personal trainer is bij ons niet een exclusieve dienst die is bedoeld voor enkel rijke mensen, maar voor iedereen die bereid is binnen no-time zijn of haar doel te behalen.

Meer informatie over Personal Training

PersonalProf is gespecialiseerd in verschillende onderdelen, waaronder personal training, sportvasten, Mylogenics, voedingscoaching en Intergrale Personal Training.

• Je eigen personal trainer om doelgericht te trainen
• Optimale persoonlijke begeleiding
• Gespecialiseerd in voedingsadvies

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Matthijs van de Wetering
Personal Trainer