Google Reviews

personal Hormonal Profiling: gezondheid door natuurlijke balans

Hormonen regelen bepaalde processen in je lichaam en hebben veel invloed op hoe je je voelt, gedraagt en hoe je eruitziet. Hormonen hebben namelijk onder andere invloed op je orgaanfuncties, spijsvertering en stofwisseling. Daarnaast spelen ze een grote rol bij je gedrag en emoties. Als je jouw lichamelijke doel wilt bereiken, dan is het dus van groot belang dat jouw hormonale huishouden dus op orde is. Wanneer jouw hormonale huishouden niet in balans is door bijvoorbeeld stress of andere lichamelijke klachten, dan wordt het lastig om het best mogelijke resultaat te kunnen bereiken.

Oorzaken hormonale disbalans voor iedereen anders

Het probleemgebied qua vetopslag van het gros van de vrouwen zit rondom de billen, benen en heupen. Dit wordt veelal veroorzaakt door een oestrogeen-disbalans. Bij mannen zorgt een cortisol-disbalans (meestal door chronische stress) het vaakst voor vetopslag op en rondom de buik.

Onze eetgewoonten hebben een grote invloed op onze hormonale huishouding. Overgewicht en andere gezondheidsproblemen kunnen ontstaan doordat jouw lichaam continu gaat verlangen naar bepaalde (ongezonde) voedingsstoffen. Denk bijvoorbeeld eens aan de middagdip waarbij je na de lunch weinig energie hebt en je graag een dutje zou doen of trek krijgt in zoetigheid.

Of denk aan die grote reep chocola of zak chips die je in één keer opeet als je je neerslachtig voelt. Dit zijn gevolgen van verkeerde voedingspatronen.

Om het beste resultaat te kunnen bereiken voor jouw lichaam, is het van belang om samen met een personal trainer aan de slag te gaan. Met de juiste persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat je optimale resultaten behaalt door de juiste training te combineren met de juiste voedingsmiddelen.


 • Marianne
  Al bijna een jaar aan het trainen bij PersonalProf en ben daar heel erg tevreden over. Matthijs is een hele prettige en deskundige trainer die de oefeningen en intensiteit heel goed afstemt.


 • Tom Coronel
  PersonalProf al mijn trainer voor aantal jaren en altijd goede uitleg tijdens t sporten ook met voeding. Zeer professioneel. Zeker een aanrader ook als je anders wilt trainen want is nooit t zelfde. Gas erop!


 • Ronald
  Zeer professionele begeleiding. Ik sport al jaren maar sinds kort wekelijks bij Matthijs van personalProf en nu al zeer mooie resultaten. Erg professioneel en bovendien enorm vriendelijk. Ik ga nog wel even door!


 • Gabriël
  Sporten is hier erg fijn en er is veel aandacht voor de juiste houding tijdens de oefeningen. Ook kon ik hier terecht met een knieblessure. Na 2 behandelingen was al veel verschil te merken.

PersonalProf recensies

PersonalProf geeft advies op basis van jouw profiel

Met Personal Hormonal Profiling kijken we op welke plekken jouw lichaam vet opslaat. Dit doen we middels een 12-punts capillairmeting; een zeer nauwkeurige manier om je vet te meten. Op basis van de meting krijg je een vragenlijst thuisgestuurd over symptomen die je kunt hebben in het dagelijks leven. Op basis van de resultaten kunnen wij jouw persoonlijke profiel opstellen, waardoor we een zeer gedetailleerd plan van aanpak kunnen realiseren op het gebied van training, voeding, lifestyle en het gebruik van supplementen. Op die manier kom je het snelst tot zeer effectieve resultaten en zul je je gezonder en fitter voelen dan ooit!

Matthijs van de Wetering

Snelle resultaten dankzij Personal Hormonal profiling

Personal Hormonal Profiling is het optimale voortraject voor een sportvastenkuur. Bij sportvasten switcht het lichaam in tien dagen van suiker- naar een vetverbranding. Dit resulteert al snel in 4 tot 8 cm verlies in buikomvang!

Kies voor PHP bij PersonalProf omdat;
• personal Hormonal Profiling houdt je hormonen in balans
• gedetailleerd voedingsadvies afgestemd op jouw lichaam en situatie
• doelgericht trainen voor optimale vetverbranding

Gratis vrijblijvende proeftraining

  Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.