Google Reviews

Mylogenics een nieuwe revolutionaire manier van trainen

MylogenicsTM is een combinatie van test- en behandeltechnieken waarmee er gekeken wordt naar eventuele disfuncties in het neuro-musculaire- en/of het musculaire systeem. Het kan zijn dat een verkleving, een spierzwakte of een onvoldoende aansturing van een spier, ten grondslag ligt aan jouw fysieke klachten. Compensatiepatronen die risico’s bieden op gewrichtsirritatie, -ontsteking en/of -slijtage, ontstaan door deze disfuncties. Gek genoeg hebben mensen echter vaak niet eens door dat ze compenseren, totdat er ergens een klacht ontstaat.

Mylogenics spoort direct de zwakke schakel op

PersonalProf onderscheidt zich in de fitnesswereld, door de toepassing van MylogenicsTM . Bij de meeste sportscholen traint men om een probleem heen of wordt je doorverwezen naar een fysiotherapeut. Op hun beurt sturen fysiotherapeuten jou weer naar een personal trainer, als jij ondanks de pijn sterker wil worden.

Door de toepassing van MylogenicsTM, vormen wij de brug tussen fysiotherapie en fitness. Kom jij een klacht tegen tijdens het doen van een oefening?

Kun je niet helemaal goed doorzakken in een squat zonder last te krijgen van je knieën of heb je altijd last van die ellendige onderrug? Door goed naar je biomechanica te kijken, kunnen wij dankzij MylogenicsTM het probleem analyseren, sporen we de disfunctie en de oorsprong op en behandelen deze met Release- en Activation-technieken. Het doel van MylogenicsTM is dan ook om direct resultaat te boeken en het probleem op te lossen.


 • Marianne
  Al bijna een jaar aan het trainen bij PersonalProf en ben daar heel erg tevreden over. Matthijs is een hele prettige en deskundige trainer die de oefeningen en intensiteit heel goed afstemt.


 • Tom Coronel
  PersonalProf al mijn trainer voor aantal jaren en altijd goede uitleg tijdens t sporten ook met voeding. Zeer professioneel. Zeker een aanrader ook als je anders wilt trainen want is nooit t zelfde. Gas erop!


 • Ronald
  Zeer professionele begeleiding. Ik sport al jaren maar sinds kort wekelijks bij Matthijs van personalProf en nu al zeer mooie resultaten. Erg professioneel en bovendien enorm vriendelijk. Ik ga nog wel even door!


 • Gabriël
  Sporten is hier erg fijn en er is veel aandacht voor de juiste houding tijdens de oefeningen. Ook kon ik hier terecht met een knieblessure. Na 2 behandelingen was al veel verschil te merken.

PersonalProf recensies

Boek nu gratis je Mylogenics training

Wil je zeker weten dat jij gebaat bent bij MylogenicsTM? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze privéstudio voor een gratis intakegesprek, uitleg of proeftraining!

Trainen met een PersonalProf personal trainer doe je omdat;
• we helpen je om je blessuretijd drastisch te verkorten
• we sporen de onderliggende oorzaak van het probleem op. We doen dus niet aan symptoombestrijding!
• we verhelpen je Adhesie (verkleving) van de dascia, zenuwen en spieren
• we verhelpen je ongemakken bij trainingsoefeningen

Gratis vrijblijvende proeftraining

  Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.