MYLOGENICS: EEN NIEUWE REVOLUTIONAIRE MANIER VAN TRAINEN

MylogenicsTM is een combinatie van test- en behandeltechnieken waarmee er gekeken wordt naar eventuele disfuncties in het neuro-musculaire- en/of het musculaire systeem. Het kan zijn dat een verkleving, een spierzwakte of een onvoldoende aansturing van een spier, ten grondslag ligt aan jouw fysieke klachten.

Compensatiepatronen die risico’s bieden op gewrichtsirritatie, -ontsteking en/of -slijtage, ontstaan door deze disfuncties. Gek genoeg hebben mensen echter vaak niet eens door dat ze compenseren, totdat er ergens een klacht ontstaat. PersonalProf onderscheidt zich in de fitnesswereld, door de toepassing van MylogenicsTM . Bij de meeste sportscholen traint men om een probleem heen of wordt je doorverwezen naar een fysiotherapeut. Op hun beurt sturen fysiotherapeuten jou weer naar een personal trainer, als jij ondanks de pijn sterker wil worden.

MYLOGENICS SPOORT DIRECT DE ZWAKKE SCHAKEL OP

Door de toepassing van MylogenicsTM, vormen wij de brug tussen fysiotherapie en fitness. Kom jij een klacht tegen tijdens het doen van een oefening? Kun je niet helemaal goed doorzakken in een squat zonder last te krijgen van je knieën of heb je altijd last van die ellendige onderrug? Door goed naar je biomechanica te kijken, kunnen wij dankzij MylogenicsTM het probleem analyseren, sporen we de disfunctie en de oorsprong op en behandelen deze met Release- en Activation-technieken. Het doel van MylogenicsTM is dan ook om direct resultaat te boeken en het probleem op te lossen.

BOEK NU JE GRATIS MYLOGENICS TRAINING

Wil je zeker weten dat jij gebaat bent bij MylogenicsTM? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze privéstudio voor een gratis intakegesprek, uitleg of proeftraining!

Waarom Mylogenics bij PersonalProf?
• we helpen je om je blessuretijd drastisch te verkorten
• we sporen de onderliggende oorzaak van het probleem op. We doen dus niet aan symptoombestrijding!
• we verhelpen je Adhesie (verkleving) van de dascia, zenuwen en spieren
• we verhelpen je ongemakken bij trainingsoefeningen

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Matthijs van de Wetering
Mylogenics specialist