Mylogenics, een nieuwe revolutionaire manier van trainen

Mylogenics is een combinatie van test- en behandeltechnieken waarmee PersonalProf zich onderscheidt in de fitnesswereld. Bij andere sportscholen trainen ze om een probleem heen of sturen ze je door naar een fysiotherapeut. Op hun beurt sturen fysiotherapeuten jou weer naar een personal trainer, als jij ondanks de pijn sterker wil worden.

Mylogenics spoort direct de zwakke schakel op

Met Mylogenics vormen wij een brug tussen de fysiotherapeut en de personal trainer. Kom jij een klacht tegen tijdens het doen van een oefening? Kun je niet helemaal goed doorzakken in een squat zonder last te krijgen van je knieën of heb je altijd last van die ellendige onderrug? Met Mylogenics analyseren wij het probleem, sporen we de disfunctie op en behandelen deze met relaise- en activation-technieken. Het doel van Mylogenics is dan ook om direct resultaat te boeken en het probleem op te lossen.

Meer informatie over Mylogenics

Wil je zeker weten dat jij gebaat bent bij Mylogenics? Neem dan gerust contact met ons op. En als dan blijkt dat Mylogenics precies is wat jij nodig hebt, dan ben je bij een personal trainer van PersonalProf aan het beste adres.

• Technieken om de blessuretijd drastisch te verkorten
• Instant mobility stretching
• Adhesie (verkleving) van dascia, zenuwen en spieren verhelpen
• Trigger points 

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Matthijs van de Wetering
Mylogenics specialist