Google Reviews

Vitaal personeel = een beter bedrijfsresultaat

Werkgevers die begaan zijn met de bedrijfsresultaten en het personeel, weten dat ze moeten investeren in de vitaliteit van hun mensen. Het één gaat namelijk niet zonder het ander. Medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter en zijn meer betrokken bij de organisatie. Dit draagt bij aan een betere output van je bedrijf, zowel kwalitatief als kwantitatief.

Hoe kun jij je personeel fit en vitaal laten worden?

Het moge dus duidelijk zijn dat slechte eetgewoonten, stress en een gebrek aan slaap, grote invloed hebben op de effectiviteit van het personeel en de organisatie als geheel. Ook is een gebrek aan beweging -waar vooral zittende beroepen last van hebben- een groeiend probleem. Zitten is écht het nieuwe roken.


 • Marianne
  Al bijna een jaar aan het trainen bij PersonalProf en ben daar heel erg tevreden over. Matthijs is een hele prettige en deskundige trainer die de oefeningen en intensiteit heel goed afstemt.


 • Tom Coronel
  PersonalProf al mijn trainer voor aantal jaren en altijd goede uitleg tijdens t sporten ook met voeding. Zeer professioneel. Zeker een aanrader ook als je anders wilt trainen want is nooit t zelfde. Gas erop!


 • Ronald
  Zeer professionele begeleiding. Ik sport al jaren maar sinds kort wekelijks bij Matthijs van personalProf en nu al zeer mooie resultaten. Erg professioneel en bovendien enorm vriendelijk. Ik ga nog wel even door!


 • Gabriël
  Sporten is hier erg fijn en er is veel aandacht voor de juiste houding tijdens de oefeningen. Ook kon ik hier terecht met een knieblessure. Na 2 behandelingen was al veel verschil te merken.

PersonalProf recensies

Draag jij bij aan de prestaties van jouw medewerkers?

PersonalProf heeft het antwoord. We benutten een klein gedeelte van de dag om een presentatie te geven over training, voeding en lifestyle. Een presentatie die volledig is afgestemd op de cultuur en doeleinden van jouw bedrijf. We leren hoe je op een verantwoorde manier zonder te diëten of uren te sporten, je prestaties binnen no-time kunt vertienvoudigen.

Matthijs van de Wetering

Meer informatie over onze lezingen

In overleg kunnen we voor jouw bedrijf een informatiemiddag organiseren. Zo uitgebreid als gewenst en eventueel inclusief een gezonde lunch en/of advies-uurtje.

Waarom een vitaliteitspresentatie van PersonalProf?
• Verbeter je bedrijfsresultaten
• Verlaag personeelsverzuim en ziektekosten
• Toon betrokkenheid ten aanzien van je werknemers
• Werknemers hebben niet alleen tussen 9-5 baat bij een betere vitaliteit, maar voelen zich over het algemeen veel gezonder, fitter en energieker.
• Blije werknemers hebben een blije baas!

Ja, ik wil meer weten

  Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.