VITAAL PERSONEEL = EEN BETER BEDRIJFSRESULTAAT

Werkgevers die begaan zijn met de bedrijfsresultaten en het personeel, weten dat ze moeten investeren in de vitaliteit van hun mensen. Het één gaat namelijk niet zonder het ander. Medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter en zijn meer betrokken bij de organisatie. Dit draagt bij aan een betere output van je bedrijf, zowel kwalitatief als kwantitatief.

Het moge dus duidelijk zijn dat slechte eetgewoonten, stress en een gebrek aan slaap, grote invloed hebben op de effectiviteit van het personeel en de organisatie als geheel. Ook is een gebrek aan beweging -waar vooral zittende beroepen last van hebben- een groeiend probleem. Zitten is écht het nieuwe roken.

Hoe kun jij je personeel fit en vitaal laten worden?

DRAAG BIJ AAN DE PRESTATIES VAN JOUW MEDEWERKERS

PersonalProf heeft het antwoord. We benutten een klein gedeelte van de dag om een presentatie te geven over training, voeding en lifestyle. Een presentatie die volledig is afgestemd op de cultuur en doeleinden van jouw bedrijf. We leren hoe je op een verantwoorde manier zonder te diëten of uren te sporten, je prestaties binnen no-time kunt vertienvoudigen.

MEER INFORMATIE OVER ONZE LEZINGEN

In overleg kunnen we voor jouw bedrijf een informatiemiddag organiseren. Zo uitgebreid als gewenst en eventueel inclusief een gezonde lunch en/of advies-uurtje.

Waarom een vitaliteitspresentatie van PersonalProf?
• Verbeter je bedrijfsresultaten
• Verlaag personeelsverzuim en ziektekosten
• Toon betrokkenheid ten aanzien van je werknemers
• Werknemers hebben niet alleen tussen 9-5 baat bij een betere vitaliteit, maar voelen zich over het algemeen veel gezonder, fitter en energieker.
• Blije werknemers hebben een blije baas!

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Matthijs van de Wetering
Personal Trainer