TRAINEN MET KETTLEBELLS: EEN FULL BODY WORK-OUT

Een Kettlebell-training is een full body work-out met een zware kogel met handvat. Door het maken van volledig natuurlijke bewegingen is de Kettlebell één van de veiligste methodes om het lichaam te trainen. Deze methode is dan ook zeer geschikt voor oudere mensen, maar wordt ook zeker uitgevoerd door jongere professionele sporters. Door de juiste manier van trainen zijn al veel onvoorstelbare resultaten behaald. Ook mensen met lichamelijke beperkingen kunnen veel bereiken met de Kettlebell.

DE KETTLEBELL WORK-OUT WORDT PRECIES OP JOU AFGESTEMD

Een Kettlebell-training is altijd kort en intensief. Onze personal trainers kunnen verschillende trainingen uitwerken die voor jou optimaal kunnen werken. Bijvoorbeeld het in balans krijgen van jouw oestrogeen hormoon, of juist het optimaliseren van het testosteron hormoon. Want ook op het gebied van Personal Hormonal Profiling zijn wij bij PersonalProf een expert. Een Kettlebell work-out is voor iedereen geschikt die zonder al teveel moeite en apparaten, toch zeer effectief en efficiënt wil trainen. Thuis of kantoor kun je dus ook tussendoor wat oefeningen doen.

JOUW VOEDING AFGESTEMD OP EEN INTENSIEVE KETTLEBELL-TRAINING

Personal trainers bij PersonalProf zijn ook voedingscoach en dus kun je bij ons ook terecht voor een persoonlijk sportvastentraject. Immers, voeding bepaalt ca. 80% van het totale resultaat. Daarom zorgen onze trainers dat jouw voeding afgestemd wordt op een intensieve Kettlebell-training. Zo maken we het jou stukken makkelijker om je doelen sneller te bereiken!

MELD JE NU AAN VOOR EEN KETTLEBELL WORK-OUT

Waarom zou je nog wachten? Onze personal trainer begeleidt je waar nodig en zorgt dat je op een veilige manier snel slank en fit wordt. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze studio om met eigen ogen te zien hoe leuk en ontspannen de sfeer is. Een proeftraining is gratis!

Waarom kiezen voor de kettlebell-training van PersonalProf?
• Wij zorgen ervoor dat je veilig leert trainen met een Kettlebell
• Trainen doen we altijd in combinatie met de juiste voedingsadviezen
• Je bereikt snelle resultaten met een Kettlebell-workout

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Matthijs van de Wetering
Personal Trainer