Trainen met de Kettlebell, één van de veiligste methodes

Met een Kettlebell trainen is eigenlijk een full body-training met een kanonskogel. Door het maken van volledig natuurlijke bewegingen is de Kettlebell een van de veiligste methodes om het lichaam te trainen. Deze methode is dan ook zeer geschikt voor oudere mensen, maar wordt ook zeker uitgevoerd door jongere professionele sporters. Door de juiste manier van trainen zijn al veel onvoorstelbare resultaten behaald. Ook mensen met lichamelijke beperkingen kunnen veel bereiken met de Kettlebell.

De Kettlebell-workout wordt precies op jou afgestemd

Een Kettlebell-training is altijd kort en intensief. Onze trainers kunnen verschillende trainingen uitwerken die voor jou optimaal kunnen werken. Bijvoorbeeld het in balans krijgen van jouw estrogeen hormoon of juist het optimaliseren van het testosteron hormoon. Want ook op het gebied van Personal Hormonal Profiling zijn wij bij PersonalProf een expert. Een Kettlebebel-training is voor iedereen geschikt die zonder al teveel moeite en apparaten toch zeer effectief en snel wil trainen. Een aantal Kettlebell-oefeningen tijdens de reclames op tv winnen het al van overtollig vet.

Jouw voeding afgestemd op een intensieve Kettlebell-training

PersonalProf is ook voedingscoach en je kan ook bij ons terecht voor een persoonlijk sportvastentraject. Het zou onlogisch zijn als je met een Kettlebell wel opeens 80% van je resultaat uit enkel training kunt halen. Daarom zorgen onze trainers dat jouw voeding afgestemd wordt op een intensieve Kettlebell-training. Samen zorgen deze twee componenten ervoor jouw doel niet behalen bijna onmogelijk is!

Meer informatie over een Kettlebell workout

Waarom zou je nog wachten? Onze personal trainer begeleidt je waar nodig en zorgt dat je op een veilige manier snel slank en fit wordt. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze studio om met eigen ogen te zien hoe leuk en ontspannen de sfeer is.

• Veilig trainen met een Kettlebell
• Trainen in combinatie met de juiste voeding
• Snel resultaat met een Kettlebell-workout

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Matthijs van de Wetering
Personal Trainer