Integrale Personal Training is afgestemd op jouw behoeften

De personal trainers van PersonalProf kijken eerst naar hoe iemand beweegt en eet, om vervolgens de perfecte Integrale Personal Training samen te stellen. Door bijvoorbeeld eerst een paar oefeningen met je te doen, kunnen we nauwkeurig analyseren welke manier van bewegen het beste bij jou past. En op basis van je eetgewoontes kunnen wij je meteen adviseren. Wij kunnen zelfs aan de hand van jouw genen en erfelijke aanleg bepalen welke Integrale Personal Training voor jou goed is. Zo helpen we je snel en veilig naar een gezond en vitaal leven.

Integrale Personal Training is voor iedereen anders

Compleet trainen, dat is het doel van onze Intergrale Personal Training. Iedereen reageert verschillend op bepaalde trainingen. Dit heeft onder andere met onze voorouders te maken. De een was altijd op jacht en gebruikte zijn of haar lichaam explosief, de ander werkte weer lang op het land. De een at meer koolhydraten, de ander meer eiwitten. Geloof het of niet, maar dit is allemaal van belang bij het opstellen van jouw Integrale Personal Training. Zo kunnen we bijvoorbeeld snel en intensief gaan trainen of lang en met veel herhalingen. Het ligt maar net aan jouw genen.

Kom gerust een keer langs

Houd je niet van een drukke fitness-studio, maar wil je wel iets aan je conditie doen? Kom dan voor een Integrale Personal Training naar de studio van PersonalProf. Wij bieden je anonimiteit, rust, ontspanning en uiteraard deskundige begeleiding. Met onze Integrale Personal Training laten wij je ervaren hoe leuk en effectief trainen kan zijn! Daarnaast zijn we een goede voedingscoach. Zo kun je ons sportvasten-traject volgen, waardoor je nog sneller fit en slank wordt. Neem gerust contact met ons op of loop een keer naar binnen om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer informatie over Personal Training

PersonalProf is gespecialiseerd in verschillende onderdelen, waaronder personal training, sportvasten, Mylogenics, voedingscoaching en Intergrale Personal Training.

• Trainingen afgestemd op jouw behoeften
• Persoonlijke begeleiding tijdens het trainen
• Trainen met plezier in een professionele omgeving

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Matthijs van de Wetering
Personal Trainer