Google Reviews

Integrale personal training: 100% afgestemd op al jouw behoeften

De personal trainers van PersonalProf kijken eerst naar hoe iemand beweegt en eet, om vervolgens de perfecte Integrale Personal Training samen te stellen. Door eerst een paar oefeningen met je te doen kunnen wij nauwkeurig analyseren welke manier van bewegen het beste bij jou past. Daarnaast kunnen we ook op basis van je eetgewoontes je perfect adviseren. Maar ook hier houdt onze expertise niet op en kunnen wij zelfs aan de hand van jouw genen en erfelijke aanleg bepalen welke Integrale Personal Training voor jou goed is. Zo helpen we je snel en veilig naar een gezond en vitaal leven.

Integrale personal training is voor iedereen anders

Compleet trainen, dat is het doel van onze Integrale Personal Training. Iedereen reageert verschillend op bepaalde trainingen. Dit heeft onder andere met onze voorouders te maken. De één was altijd op jacht en gebruikte zijn of haar lichaam explosief, terwijl de ander weer lang op het land werkte en het lichaam dus anders gebruikte. Sommigen aten meer koolhydraten, terwijl anderen meer eiwitten aten. Geloof het of niet, maar dit is allemaal van belang bij het opstellen van jouw Integrale Personal Training. Zo kunnen we bijvoorbeeld snel en intensief gaan trainen of lang en met veel herhalingen. Dat is afhankelijk van jouw genetisch profiel.


 • Marianne
  Al bijna een jaar aan het trainen bij PersonalProf en ben daar heel erg tevreden over. Matthijs is een hele prettige en deskundige trainer die de oefeningen en intensiteit heel goed afstemt.


 • Tom Coronel
  PersonalProf al mijn trainer voor aantal jaren en altijd goede uitleg tijdens t sporten ook met voeding. Zeer professioneel. Zeker een aanrader ook als je anders wilt trainen want is nooit t zelfde. Gas erop!


 • Ronald
  Zeer professionele begeleiding. Ik sport al jaren maar sinds kort wekelijks bij Matthijs van personalProf en nu al zeer mooie resultaten. Erg professioneel en bovendien enorm vriendelijk. Ik ga nog wel even door!


 • Gabriël
  Sporten is hier erg fijn en er is veel aandacht voor de juiste houding tijdens de oefeningen. Ook kon ik hier terecht met een knieblessure. Na 2 behandelingen was al veel verschil te merken.

PersonalProf recensies

Kom gerust een keer langs

Hou je niet van een drukke fitness-studio, maar wil je wel trainen onder begeleiding? Kom dan voor een Integrale Personal Training naar de studio van PersonalProf. Wij bieden je onze volledige aandacht, rust, ontspanning en uiteraard deskundige begeleiding. Met onze Integrale Personal Training laten wij je ervaren hoe leuk en effectief trainen kan zijn! Daarnaast bieden wij professionele voedingsadviezen. Zo kun je ons onder andere een sportvasten-traject volgen, waardoor je nóg sneller fit en slank wordt. Je bent van harte welkom voor een gratis proeftraining, rondleiding of kennismakingsgesprek.

Matthijs van de Wetering

Ontvang personal training bij PersonalProf

PersonalProf is gespecialiseerd in verschillende diensten, waaronder personal training, sportvasten, MylogenicsTM, voedingscoaching en Intergrale Personal Training.

Trainen met een PersonalProf personal trainer doe je omdat;
• Trainingen afgestemd zijn op jouw behoeften
• Je optimale persoonlijke begeleiding ontvangt tijdens het trainen
• Je weer plezier krijgt in het trainen
• Snelle resultaten behaalt
• Het beste voedingsadvies voor jouw lichaam ontvangt
• Met professionele trainers en apparatuur werkt

Gratis vrijblijvende proeftraining

  Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.