Google Reviews

Een goede personal trainer voor de perfecte begeleiding

Een goede personal trainer ziet er op toe dat je de juiste begeleiding ontvangt bij je training. Wij zorgen ervoor dat je veilig, effectief en doelgericht je work-outs kunt uitvoeren. Daarnaast zorgen we als jouw persoonlijke coach voor een structurele vooruitgang, zodat je gemotiveerd raakt en blijft. Een gebrek aan motivatie is immers de hoofdreden dat jaarlijks duizenden sporters hun fitnessabonnement opzeggen. PersonalProf zorgt er voor dat sporten leuk is én blijft en dat je duurzame resultaten behaalt!

Kies voor een Personal Trainer omdat ieder mens andere behoeften heeft

De kracht van een personal trainer zit in de een-op-een coaching. Fitness instructeurs in een doorsnee sportschool moeten de aandacht over meerdere sporters tegelijk verdelen en kunnen daarom weinig maatwerk bieden. Het beoogde resultaat kan echter niet zonder een aanpak op maat behaald worden, want ieder lichaam reageert immers anders op training. De aanpak van probleemgebieden met betrekking tot bijvoorbeeld vetopslag of blessures, is voor iedereen weer anders.

Bij PersonalProf kijken wij naar het geheel. Wij kijken naar hoe je beweegt, hoe je op prikkels reageert en wat je algehele levensstijl en voedingspatronen zijn. Pas dan kunnen wij beginnen met een plan van aanpak die het beste bij jou past. Door onze diepgaande kennis van onder andere Mylogenics, kunnen onze personal trainers direct disfuncties in het lichaam opsporen en verbeteren door middel van activation- en release technieken.

Heb je bijvoorbeeld moeite met het uitvoeren van bepaalde oefeningen, zoals bijvoorbeeld het maken van een squat waarbij je steeds achterover valt, of last krijgt van je knieën? Dan gaan wij in plaats van het vermijden van de oefening, onderzoeken waarom je die niet pijnvrij kunt uitvoeren en op zoek naar een oplossing.

Ook zetten wij onze expertise op het gebied van je hormonale huishouden en voedingspatronen in om je verder te helpen met je doelstellingen. Personal training gaat zoveel verder dan alleen sporten! PersonalProf neemt jouw klachten en wensen serieus en begeleidt je op het tempo dat bij jou past; zowel offline als online. Persoonlijke aandacht en maatwerk is onze prioriteit.


 • Marianne
  Al bijna een jaar aan het trainen bij PersonalProf en ben daar heel erg tevreden over. Matthijs is een hele prettige en deskundige trainer die de oefeningen en intensiteit heel goed afstemt.


 • Tom Coronel
  PersonalProf al mijn trainer voor aantal jaren en altijd goede uitleg tijdens t sporten ook met voeding. Zeer professioneel. Zeker een aanrader ook als je anders wilt trainen want is nooit t zelfde. Gas erop!


 • Ronald
  Zeer professionele begeleiding. Ik sport al jaren maar sinds kort wekelijks bij Matthijs van personalProf en nu al zeer mooie resultaten. Erg professioneel en bovendien enorm vriendelijk. Ik ga nog wel even door!


 • Gabriël
  Sporten is hier erg fijn en er is veel aandacht voor de juiste houding tijdens de oefeningen. Ook kon ik hier terecht met een knieblessure. Na 2 behandelingen was al veel verschil te merken.

PersonalProf recensies

Een Personal Trainer voor iedereen en alle doeleinden

Een personal trainer kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, zoals het verbeteren van sportprestaties, lichaamshouding, gewichtsproblematiek, blessurepreventie of -herstel, etc. Een personal trainer is dan ook geschikt voor iedere leeftijd en lichaamsbouw en vanwege het maatwerk, ook geschikt voor mensen met een lichamelijke, visuele of auditieve beperking. Kortom, personal trainers zijn er voor jou en een ieder die bereid is binnen no-time zijn doel te behalen en hier een prioriteit van wil maken.

Matthijs van de Wetering

Meer informatie over Personal Training

Personalprof is gespecialiseerd in verschillende onderdelen van fitness en voeding, waaronder personal training, sportvasten, MylogenicsTM, Personal
Hormonal Profiling, voedingscoaching en intergrale personal training.

Waarom PersonalProf?
• Je eigen persoonlijke personal trainer om doelgericht te trainen
• Ervaren trainers met competitieve fitness achtergrond
• Optimale persoonlijke begeleiding offline en online
• Gespecialiseerd in voedingsadvies
• Holistische aanpak: wij kijken naar facetten die bijdragen aan je gezondheid
• Effectief: wij behandelen direct de kern van het probleem

Gratis vrijblijvende proeftraining

  Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.