Een goede Personal Trainer voor de perfecte begeleiding

Trainen onder begeleiding van een personal trainer, de tijd dat een personal trainer bestond om je aan te moedigen tijdens een training om er nog een aantal herhalingen uit te persen bestaat in onze ogen niet meer. Uiteraard is het fijn om een stok achter de deur te hebben om nog die ene extra herhaling eruit te persen, maar het gaat er uiteraard om dat er veilig, effectief en doelgericht getraind wordt. Een personal trainer zorgt ervoor dat jij tijdens een training vooruitgang blijft boeken, dat oefeningen correct uitgevoerd worden en ook daadwerkelijk effect hebben op jouw gestelde doel. Het is leuk om elke training de gekste oefeningen te doen en helemaal bezweet naar huis te gaan, maar is dit dan wel de meeste effectieve training voor het behalen van jouw doel? Wij denken van niet.

Kies voor een personal trainer, omdat ieder mens anders is

De kracht van een personal trainer zit in de een-op-een coaching. In een gemiddeld fitness center is de persoonlijke begeleiding ver te zoeken als jij een specifieke doelstelling hebt. De trainers moeten de aandacht verspreiden over teveel mensen, waardoor ze nooit alleen tijd hebben om jou optimaal te begeleiden. Bij PersonalProf nemen we dan ook ruim de tijd om iedereen persoonlijk optimaal te begeleiden, zowel online als offline.

Als iemand komt trainen onder begeleiding van een personal trainer, wil diegene zo snel en efficient mogelijk zijn of haar doel behalen. Het maakt niet uit hoe een training eruit ziet, als deze maar effect heeft op het behalen van jouw doel. Iedereen is anders en iedereen heeft een ander soort training nodig voor het behalen van zijn doel. Een schema uitschrijven zonder iemand te hebben zien bewegen, zo als ze in de fitness maar al tegoed kunnen, vinden wij onmogelijk. Net als het gewicht bepalen en het aantal herhalingen dat iemand moet doen. In grote lijnen kun je het aangeven, maar in de praktijk blijkt altijd nog dat verschillende mensen toch net wat anders reageren op dezelfde prikkel.

Bij PersonalProf gaan we nog net een stapje verder dan het goed uitvoeren van een oefening voor een bepaald doel. Door de opleiding mylogenics kunnen onze trainers ook direct disfuncties in het lichaam opsporen en verbeteren door middel van activation en release technieken. Lukt het je niet om een squat de maken zonder achterover te vallen of last te hebben van je knieën? Dan zou een gemiddelde trainer een andere oefening kiezen, terwijl PersonalProf zich afvraagt waarom iemand die specifieke oefening niet pijnvrij kan uitvoeren en zoekt naar een oplossing.

Een Personal trainer voor iedereen en alle doeleinden

Een personal trainer kan ingezet worden voor veel verschillende doeleinden. Sportverbeterende prestaties, lichaamsverhouding verbetering ( afvallen, aankomen etc. ), blessure preventie of herstel en ga zo maar door. Een personal trainer is dan ook niet een exclusieve dienst die bedoeld is voor de rijke mensen, maar voor iedereen die bereid is binnen no-time zijn doel te behalen en hier een prioriteit van wil maken.

Een personal trainer bij PersonalProf blijft zich dan ook constant ontwikkelen op het gebied van voeding en training en is constant opzoek naar een manier om zichzelf te verbeteren en een nog betere dienst aan zijn klanten te kunnen leveren. Bij ons is gewoon goed dan ook niet goed, wij gaan alleen voor supergoed.

PersonalTraining moet voor optimaal resultaat altijd gepaard gaan met het optimaliseren van voeding. PersonalProf trainers zijn er dan ook in gespecialiseerd om iedereen persoonlijk te adviseren op het gebied van voeding.

Meer informatie over Personal Training

Op dit moment is personalprof gespecialiseerd in verschillende onderdelen, onder andere in personal training, sportvasten, mylogenics, voedingscoaching, intergrale personal training.

• Je eigen persoonlijke personal trainer om doelgericht te trainen
• Optimale persoonlijke begeleiding
• Gespecialiseerd in voedingsadvies

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Matthijs van de Wetering
Personal Trainer