De studio van PersonalProf

Bij PersonalProf train je samen met een van onze personal trainers privé in onze high-end fitness-studio. Met als gevolg rust, concentratie en niet hoeven wachten op het vrijkomen van apparaten. De studio bevindt zich in Huizen bij Coronel sports en is gevuld met alleen de allerbeste Hammer Strenght-apparatuur. Een evolutionair merk dat garant staat voor topkwaliteit.

De studio van PersonalProf is ideaal gelegen bij Coronel Sports

De studio van PersonalProf is gelegen op de eerste etage van het sportcentrum in Huizen Daar vind je ook een uitgebreide squash gelegenheid en een wellness centre, waar jij als lid van PersonalProf gebruik van kan maken. Als je niet onder begeleiding van onze personal trainers aan het sporten bent, kun je zelf 24/7 gebruikmaken van de fitnessruimte van Coronel Sports van maar liefst 1400 m2.

Na de training is het mogelijk om uitgebreid te relaxen in het restaurant of aan de bar. Daarnaast beschikt Coronel Sports over 6 indoor en 6 outdoor tennisbanen, waar wij op aanvraag privélessen geven. Je kunt natuurlijk ook zelf de baan op. Ook dat kun je via ons regelen.

Rond de studio is een ruime parkeergelegenheid, waardoor je nooit ver hoeft te lopen.

Ruime parkeergelegenheid

Airconditioning

Wellness centre

1400 m2 fitnessruimte

In- outdoor tennisbanen

Sauna

Kleedkamers met kluisjes

Bar en terras

Hammer-strength apparatuur

Kom een keer langs

Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs bij Coronel Sports om onze studio te zien en de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen niet wachten om jou verder te helpen met het behalen van jouw trainingsdoel. Binnen afzienbare tijd zie je resultaat en zal je gezonder leven en je fitter voelen. En zoals we al aangeven, kun je bij ons ook prima ontspannen. In de sauna, aan de bar of met mooi weer op het schitterende terras.

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Matthijs van de Wetering
Personal Trainer