De studio van PersonalProf

Bij PersonalProf train je samen met een van onze personal trainers privé in onze high-end fitness-studio. Met als gevolg rust, concentratie en niet hoeven wachten op het vrijkomen van apparaten. De studio bevindt zich in Huizen en is gevuld met alleen de allerbeste Hammer Strenght-apparatuur. Een evolutionair merk dat garant staat voor topkwaliteit.

De studio van PersonalProf is ideaal gelegen

De studio van PersonalProf is gelegen op de eerste etage van sportcentrum Coronel Sports in Huizen. Daar vind je ook een uitgebreide squashgelegenheid en een wellness centre, waar jij als lid van PersonalProf gebruik van kan maken. Als je niet onder begeleiding van onze personal trainers aan het sporten bent, kun je zelfs 24/7 gebruikmaken van de fitnessruimte van Coronel Sports van maar liefst 1400 m2.

Na de training is het mogelijk om uitgebreid te relaxen in het restaurant of aan de bar. Daarnaast beschikt Coronel Sports over 6 indoor en 6 outdoor tennisbanen, waar wij op aanvraag privélessen geven. Je kunt natuurlijk ook zelf de baan op. Ook dat kun je via ons regelen.Rond de studio is een ruime parkeergelegenheid, waardoor je nooit ver hoeft te lopen.

Kom een keer langs

Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs om onze studio te zien en de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen niet wachten om jou verder te helpen met het behalen van jouw trainingsdoel. Binnen afzienbare tijd zie je resultaat en zal je gezonder leven en je fitter voelen. En zoals we al aangaven, kun je bij ons ook prima ontspannen. In de sauna, aan de bar of met mooi weer op het schitterende terras.

Ruime parkeergelegenheid, Airconditioning, Hammer Strength-apparatuur, Wellness centre, Restaurant, bar en terras, 1400 m2 fitnessruimte, 6 indoor en 6 outdoor tennisbanen en Kleedkamers met kluisjes

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Matthijs van de Wetering
Personal Trainer