De studio van PersonalProf

PersonalProf staat garant voor kwaliteit en sterke resultaten. Om dat waar te kunnen maken, bieden wij een optimale trainingsomgeving in onze high-end privé fitness-studio. Hier kun je in alle rust met je eigen personal trainer werken en is alle apparatuur ten alle tijden voor jouw work-out beschikbaar. Zo kunnen we het maximale resultaat uit de trainingssessies halen. Daarnaast werken we uitsluitend met professionele trainingstoestellen zoals van Hammer Strength en Prime, welke in de professionele sportwereld bekend staat door topsporters maximale resultaten te laten behalen. Deze robuuste krachttrainingstoestellen bewegen zoals het lichaam behoort te bewegen en beloont dit met ongeëvenaarde resultaten.

GRATIS GEBRUIK VAN UITGEBREIDE SPORTFACILITEITEN!

Onze privéstudio is gelegen op de eerste etage van sportcentrum Coronel Sports in Huizen. Daar vind je ook een uitgebreide squashgelegenheid en een wellnesscentrum met sauna, waar jij als lid van PersonalProf gebruik van kan maken. Als je niet onder begeleiding van onze personal trainers aan het sporten bent, kun je zelfs gebruikmaken van de fitnessruimte van Coronel Sports van maar liefst 1400 m2!

Na de training is het mogelijk om uitgebreid te relaxen in het restaurant, aan de bar of op het terras. Daarnaast beschikt Coronel Sports over 6 indoor en 6 outdoor tennisbanen, waar wij op aanvraag privélessen geven. Je kunt natuurlijk ook zelf de baan op. Ook dat kun je via ons regelen.

Onze studio is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De voordelen van het trainen bij PersonalProf nog één keertje op een rijtje:
• Hooggekwalificeerde personal trainers
• Optimale aandacht in een-op-een training in onze privéstudio
• Uitsluitend gebruik van professionele trainingstoestellen
• Gratis gebruik van wellnesscentrum met sauna, 1400m2 fitnesscentrum, squashbanen, 12 in- en outdoor tennisbanen, kleedkamers en kluisjes van Coronel Sports, bij lidmaatschap PersonalProf
• Ontspannen in het restaurant, aan de bar of op het terras
• En nog veel meer!

KOM JE EEN KEERTJE KIJKEN?

Bij deze nodigen we je van harte uit om een keertje langs te komen voor een kijkje in onze privéstudio en bij Coronel Sports. Zo krijg je de beste indruk van alle faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Een proeftraining, kennismaking en/of rondleiding is geheel vrijblijvend. Wij pushen ook niet op een lidmaatschap; de beste resultaten behaal je namelijk alleen wanneer je zelf ook echt verandering wilt!

Wij kunnen niet wachten om jou verder te helpen met het behalen van jouw trainingsdoel. Binnen afzienbare tijd zie je resultaat en zal je gezonder leven en je fitter voelen.

Ons aanbod is uniek in de regio. Wacht dus niet langer en kom gauw langs voor een proeftraining, kennismaking en/of rondleiding!

Neem contact op

Matthijs van de Wetering

Matthijs van de Wetering
Personal Trainer