Google Reviews

De studio van
PersonalProf

PersonalProf staat garant voor kwaliteit en sterke resultaten. Om dat waar te kunnen maken, bieden wij een optimale trainingsomgeving in onze high-end privé fitness-studio. Hier kun je in alle rust met je eigen personal trainer werken en is alle apparatuur ten alle tijden voor jouw work-out beschikbaar. Zo kunnen we het maximale resultaat uit de trainingssessies halen. Daarnaast werken we uitsluitend met professionele trainingstoestellen zoals van Hammer Strength en Prime, welke in de professionele sportwereld bekend staat door topsporters maximale resultaten te laten behalen. Deze robuuste krachttrainingstoestellen bewegen zoals het lichaam behoort te bewegen en beloont dit met ongeëvenaarde resultaten.

De Studio van PersonalProf

 • DE STUDIO

  Optimale aandacht in een-op-een training in onze privéstudio

 • HIGH-END APPARATUUR

  Uitsluitend gebruik van professionele trainingstoestellen

 • MAATADVIES

  Wij maken een plan dat 100% past bij jouw lichaam

 • VOORTGANG

  Wij houden je voortgang tijdens elke training nauwkeurig bij

Gratis gebruik van uitgebreide sportfaciliteiten

Onze privéstudio is gelegen op de eerste etage van sportcentrum Coronel Sports in Huizen. Daar vind je ook een uitgebreide squashgelegenheid en een wellnesscentrum met sauna, waar jij als lid van PersonalProf gebruik van kan maken. Als je niet onder begeleiding van onze personal trainers aan het sporten bent, kun je zelfs gebruikmaken van de fitnessruimte van Coronel Sports van maar liefst 1400 m2!

Na de training is het mogelijk om uitgebreid te relaxen in het restaurant, aan de bar of op het terras. Daarnaast beschikt Coronel Sports over 6 indoor en 6 outdoor tennisbanen, waar wij op aanvraag privélessen geven. Je kunt natuurlijk ook zelf de baan op. Ook dat kun je via ons regelen.

Onze studio is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.


 • Marianne
  Al bijna een jaar aan het trainen bij PersonalProf en ben daar heel erg tevreden over. Matthijs is een hele prettige en deskundige trainer die de oefeningen en intensiteit heel goed afstemt.


 • Tom Coronel
  PersonalProf al mijn trainer voor aantal jaren en altijd goede uitleg tijdens t sporten ook met voeding. Zeer professioneel. Zeker een aanrader ook als je anders wilt trainen want is nooit t zelfde. Gas erop!


 • Ronald
  Zeer professionele begeleiding. Ik sport al jaren maar sinds kort wekelijks bij Matthijs van personalProf en nu al zeer mooie resultaten. Erg professioneel en bovendien enorm vriendelijk. Ik ga nog wel even door!


 • Gabriël
  Sporten is hier erg fijn en er is veel aandacht voor de juiste houding tijdens de oefeningen. Ook kon ik hier terecht met een knieblessure. Na 2 behandelingen was al veel verschil te merken.

PersonalProf recensies

De voordelen van het trainen bij PersonalProf

Hooggekwalificeerde personal trainers
Optimale aandacht in een-op-een training in onze privéstudio
Uitsluitend gebruik van professionele trainingstoestellen
Ontspannen in het restaurant, aan de bar of op het terras
Wellnesscentrum, 1400m2 fitnesscentrum, squash en- tennisbanen

Matthijs van de Wetering
Leuk dat je contact op wilt nemen met PersonalProf! Laat je bericht achter en ik kom er zo snel mogelijk op terug.