Het 30 dagen programma van PersonalProf

In 30 dagen een compleet nieuwe definitie geven aan voeding, training en lifestyle…
… dat is ons doel! Dit is een no-nonsens programma waarin we 30 dagen zullen knallen voor resultaat. Dit gehele programma omvat een strikt voedingsprogramma, optimale training met duidelijk resultaat!

Het 30 dagen programma voor meer ENERGIE, FITHEID & VITALITEIT!

Veel mensen hebben moeite de eerste stap te zetten op weg naar de sportschool, naar een strak, slank, fit en vitaal lichaam waar ze al tijden over dromen. En is die stap dan eindelijk gezet, dan ontbreekt het velen nog steeds aan de juiste kennis. Hoe moet ik oefeningen uitvoeren? Wat moet ik eten? Hoe blijf ik “gemotiveerd”? Gaat me dit wel lukken?

Adviezen uit je omgeving variëren, en je weet zelf niet hoe je het aan moet pakken. Hierdoor neig je vast te houden aan het meest standaard trainingsprincipe: wij noemen het ‘DMD’, oftewel, “DoeMaareenDotje”, dit betekend eigenlijk dat je simpelweg maar wat doet en niet weet waar je mee bezig bent…Gelukkig kan het ook anders! Het 30 dagen programma van PersonalProf.

Het 30 dagen programma

Wij zijn maandelijks op zoek naar maximaal tien vrouwen die hun leven een compleet nieuw impuls willen geven. Dit 30 dagen programma van PersonalProf is alleen gericht op vrouwen. Dit doen wij om maximale doelgerichtheid en kwaliteit te kunnen garanderen.

Vanaf dag één zullen wij afrekenen met al jouw slechte gewoontes en ervoor zorgen dat je snapt waar je mee bezig bent. We beginnen met een toffe kick-off bij PersonalProf op locatie. Je kunt dit als een inleidende dag beschouwen voor de daaropvolgende 29 dagen. We zullen dan verder borduren op de stof die we behandeld hebben.

De eerste dag zal er gezamenlijk getraind worden en zullen we jouw persoonlijke struikelblokken bespreken. Tevens is er een lunch. Samen met tien andere vrouwen ga jij de strijd aan om in 30 dagen ( en nog veel langer natuurlijk! ) significant resultaat te behalen.

Een greep uit de onderwerpen die besproken worden:

Doelen stellen en hoe deze te behalen

Hoe gemotiveerd te blijven

Wat trainen inhoud met 100% effort

Wat jij moet eten en waarom!

Hoe krijg je meer energie, vitaliteit en vetverbranding

En nog veel meer…

Trainingsmomenten en eindmeting

Elke week zijn er minimaal twee trainingsmomenten in de studio van PersonalProf in Huizen waarbij twee trainers van PersonalProf aanwezig zijn om samen met jou dieper in te gaan op trainingsprincipes, oefeningen en persoonlijke struikelblokken. Gedurende deze 30 dagen is jouw persoonlijke coach 24/7 beschikbaar voor voor tips en tricks. Na 30 dagen sluiten we gezamenlijk af. Uiteraard meten we dan ook jouw resultaat!

.

Ben jij bereidt om te stoppen met uitstellen en serieuze resultaten te gaan behalen?

Klaar om aan de slag te gaan met een no-nonsense all-in programma speciaal ontwikkeld is voor het behalen van zichtbaar resultaat? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. Binnen 24 uur wordt er contact opgenomen om een kennismakingsafspraak te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken of dit programma voor jou geschikt is!

Meer informatie over het programma?

In 30 dagen een compleet nieuwe definitie geven aan jouw training, voeding & lifestyle waardoor je direct compleet nieuwe resultaten zal behalen op het gebied van afvallen, hormonaal balans, fitheid en vitaliteit.

• Super toffe “kick-off” dag op locatie
• Alles over training, voeding, mindset en lifestyle en hoe je die persoonlijk moet toepassen
Persoonlijke hormoon-analyse
• 2 keer per week trainen onder begeleiding
• En nog veel, veel meer… 

 

 

 

Neem contact op

PersonalProf
Personal Trainer in Huizen

PersonalProf Team