Studio

De studio van PersonalProf

Bij PersonalProf train je in een high-end privé trainingsstudio. Rust, concentratie en niet hoeven wachten of apparaten vrij zijn zodat je lekker ongestoord kunt doortrainen. Onze studio bevindt zich in Huizen. In de studio zal altijd onder begeleiding van een van onze trainers 1-op-1 getraind worden. Verder is de studio van alle gemakken voorzien en geeft die ons de mogelijkheid om jou de beste training en begeleiding te bieden die mogelijk is.

personalprof studio

De studio van PersonalProf is ideaal gelegen.

De studio van PersonalProf is gelegen op de eerste etage van sportcentrum CoronelSports te Huizen. De studio is licht ingedeeld vanwege de vele lichtinval. Rond de studio is een ruime parkeergelegenheid die ervoor zorgt dat je nooit een lang stuk hoeft te lopen omdat je auto ver weg geparkeerd moest worden! In de zomer zal het nooit te heet zijn om binnen te trainen want wij beschiken over 4 airco’s! De PersonalProf trainingsstudio is volledig ingericht met de allerbest verkrijgbare “hammer-strength” apparatuur. Een evolutionair merk dat garant staat voor topkwaliteit.

Faciliteiten

  • Ruime parkeergelegenheid

  • In volledig ruimte airconditioning

  • Hammer-strength appararuur

  • Wellness ruimte

  • Restaurant, bar en terras

  • 1400m2 fitness ruimte

  • 6 indoor en 6 outdoor tennisbanen

  • Kleedkamers met kluisjes

De locatie van onze training studio

PersonalProf is gevestigd in sportcentrum CoronelSport. Een uitgebreide squash en wellness is aanwezig en voor elk lid van PersonalProf te gebruiken. In de tijden dat niet onder begeleiding van een trainer van PersonalProf wordt getraind is het mogelijk om zelf op advies van een PersonalProf trainer gebruik te maken van de fitness 24/7. Coronel Sports beschikt over 1400m2 fitness ruimte. Ook is het mogelijk om na de training uitgebreid te relaxen in het restaurant of aan de bar. Ben je een enthousiaste tennisspeler? Coronel Sports beschikt over 6 indoor en 6 outdoor tennisbanen. Bij PersonalProf is het mogelijk om privé tennis les krijgen op een van deze banen! Zin om zelf een lekker potje tennis te spelen? Informeer bij PersonalProf hoe je hier gebruik van kunt maken. In de zomer kun je lekker op het teras genieten van de zon.

Neem contact met ons op of kom een keer langs om onze studio te zien en de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen niet wachten om jou verder te helpen met trainen en oefenen. Binnen afzienbare tijd zul je de resultaten al merken en zo steeds meer een gezond en fit leven gaan leiden. En zoals we al aangaven, ontspannen kun je bij ons ook goed! In de sauna, aan de bar of met mooi weer op ons schitterende terras.

• In de studio van PersonalProf heb je privacy
• De perfecte locatie van onze studio
• De verschillende faciliteiten bij PersonalProf

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment is er geen medewerker online, laat je bericht achter.

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Inloggen

Heeft u vragen? Stel uw vraag online aan ons!

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Chat is online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Is uw vraag beantwoord?
PersonalProf

PersonalProf