“Ondanks beweging en gezonde voeding werd ik alleen maar zwaarder!”

 • “Ondanks beweging en gezonde voeding werd ik alleen maar zwaarder!”

  Onlangs ontvingen we een bericht dat simpelweg te mooi was om niet te plaatsen. Lees hier het succesverhaal van Age:

  “Ik ben niet zo van de recensies, maar aangezien ik bij jullie een zeer goed resultaat heb behaald wil ik er toch wel iets over kwijt…

  Ik werd alleen maar zwaarder!

  Ik train al enige jaren zelf, maar in plaats van gewichtsverlies werd ik steeds zwaarder. Op een zeker moment was de maat vol en besloot toen dat er iets moest gebeuren. De daad bij het woord voegend, meteen maar een afspraak gemaakt bij personal prof. Dat was begin december ergens.

  Kan je ook verkeerd trainen?

  In het oriënterende gesprek werd al snel duidelijk dat mijn manier van trainen, zeker gezien mijn leeftijd, verkeerd was en niet tot het gewenste gewichtsverlies zou leiden. Matthijs adviseerde mij om bij personal trainer Roeland Bos te gaan trainen. Dat was volgens jou de perfecte coach voor mij.

  Doelen stellen

  Dat Roeland de juiste trainer voor mij was kan ik zeker maar beamen! In ons eerste gesprek werd er meteen een in mijn ogen zeer ambitieus doel gesteld, -15 kg eind maart. Een hele opgave dacht ik toen! Echter niets bleek minder waar. Een uitgekiende training van Roeland en vooral eten, heel veel eten (maar wel de goede dingen). Er waren zelfs dagen bij dat ik het niet eens weg kreeg. Roeland zei “als je precies doet wat ik zeg, gaan we het halen!”.

  Altijd enthousiast

  De trainingen waren zwaar, maar goed te doen. Dit kwam mede door het nimmer aflatende enthousiasme en het motiveren tijdens de trainingen van Roeland. Mijn gewicht ging gestaag naar beneden en ik werd fitter en voelde me beter!

  Half januari was er al 9 kilo verdwenen, zonder hongergevoel of wat dan ook. Coach Roeland paste elke 3 weken het trainingsprogramma en de voeding aan. Variatie is immers goed in zo’n programma.

  Doel behaald

  Uiteindelijke hadden we het doel van 15 kilogram gewichtsverlies al eind februari kunnen halen, maar was het volgens Roeland beter om even op de rem te trappen. Zo gezegd zo gedaan: 1 april heb ik me opnieuw gewogen en toen bleek de doelstelling ruim gehaald!

  Door dit resultaat en de professionele begeleiding van Roeland Bos heb ik besloten om voorlopig nog bij PersonalProf te blijven trainen, uiteraard bij Roeland. Mijn complimenten, zeker aan Roeland, jullie maken waar wat jullie zeggen!!”.

  Ook kennismaken met PersonalProf? Neem contact met ons op via deze pagina!

   

  Succesverhaal van Age | PersonalProf.nl

  Leave a comment

  Required fields are marked *

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment is er geen medewerker online, laat je bericht achter.

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Inloggen

Heeft u vragen? Stel uw vraag online aan ons!

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Chat is online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Is uw vraag beantwoord?
PersonalProf

PersonalProf