Lezingen

Een unieke ervaring voor jouw bedrijf

Binnen no-time meer resultaat!

Ieder bedrijf of organisatie heeft werknemers, wiens werknemers een leven hebben binnen én buiten het bedrijf. Tijdens het werk moet er resultaat gecreëerd worden. Er moet omzet gedraaid worden, deadlines moeten gehaald worden en elke dag moet jouw bedrijf maximaal presteren om zichzelf naar een hoger level te tillen.

De prestatie van jouw werknemers is volledig afhankelijk van de mentale en fysieke gesteldheid van de werknemers en werkgevers in dit bedrijf. Deze mate van mentale en fysieke gesteldheid is afhankelijk van de manier waar iemand voor zijn/haar lichaam zorgt: Wat iemand eet, drinkt, hoe iemand slaapt en of iemand enige lichaamsbeweging beoefent. Een dag slecht gegeten, niet goed geslapen of al lange tijd niet veel meer lichamelijke activiteit gedaan dan op werk naar de wc te lopen, kan de behaalde resultaten zwaar beïnvloeden. Om jouw bedrijf optimaal te laten functioneren is het van groot belang dat jouw werknemers fit zijn. De vraag is alleen: wanneer zijn deze nou precies ‘fit’? Op internet is veel te vinden, maar wat is nou voor jouw bedrijf en voor jouw werknemers het beste plan van aanpak?

lezingen

PersonalProf biedt wellicht een unieke oplossing. In samenwerking met jou kunnen we een unieke workshop/lezing organiseren voor jouw bedrijf. We nemen een klein gedeelte van de dag om een presentatie te geven over training, voeding en lifestyle, aansluitend bij de kwaliteiten en doeleinden van jouw bedrijf. We leren hoe je op een verantwoorde manier zonder te dieten of uren in de sportschool te zitten je prestaties binnen no-time kunt vertienvoudigen. Fit worden was nog nooit zo makkelijk.

In overleg kunnen we voor jouw bedrijf een informatiemiddag organiseren. Zo uitgebreid als gewenst wordt, eventueel inclusief georganiseerde lunch en/of direct adviesuur.

Wil jij:
• De resultaten van jouw bedrijf verdubbelen?
• Het ziekteverzuim verminderen?
• Verantwoording tonen tegenover je werkgevers/werknemers voor een gezonde en verantwoorde levensstijl?
• Meer kennis opdoen over voeding en training?
• Een toffe en informatieve middag hebben?

Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Meer resultaat ligt binnen handbereik!

Bedrijfsnaam

Naam contactpersoon (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Email adres (verplicht)

Plaats (verplicht)

Toelichting

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment is er geen medewerker online, laat je bericht achter.

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Inloggen

Heeft u vragen? Stel uw vraag online aan ons!

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Chat is online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Is uw vraag beantwoord?
PersonalProf

PersonalProf