Voedingscoach

De voedingscoach, voor een gezond en fit lichaam

De voedingscoach is een perfecte aanvulling op je training

Voeding is een van de belangrijkste factoren als het gaat om het behalen van een lichamelijke doelstelling. Iedereen die intensief aan sport doet, heeft de behoefte om zijn dagelijkse voeding aan te vullen. Sportbeoefening zorgt voor een verhoogde behoefte aan nutriënten in het menselijk lichaam. Het is dan ook niet voor niks dat je overal hoort dat voeding voor 80% je resultaat behaalt. Je kunt het vergelijken met een auto, gooi je op verkeerd advies verkeerde benzine in je auto, dan presteert deze niet zoals het hoort. Gooi je op verkeerd advies verkeerde voeding in je lichaam op verkeerde momenten? Dan werkt je lichaam op dat moment niet zoals het hoort.

De voedingscoach kijkt naar welke voeding het beste is voor jou om te nuttigen. We kijken naar je kcal behoefte en vooral naar welke voeding voor jou wel werkt en niet werkt. Het kan namelijk zo zijn dat je op bepaalde voedingsmiddelen niet zo goed reageert als op andere middelen. Misschien ben je wel intolerant?

voedingsadvies

De Voedingscoach geeft persoonlijk advies

Mag ik dan geen brood meer eten ?
Een vraag die wij, als voedingscoach, uiteraard super vaak krijgen! Brood hoeft niet per direct goed of slecht te zijn. UIteraard hangt het ervan af wat de kwaliteit is van het brood dat jij eet. Een €1,- brood van de ah kun je wel als slecht ervaren ten opzichte van een goed gebakken meergranen volkoren brood van de bakker. Dit is puur weer zo een geval van “hoe reageer jij op brood?”, tolereert jouw lichaam gluten en lactose of kun je deze beter vermijden?

Mag ik dan geen koolhydraten meer eten?
Ja! Wij, als voedingscoach, zijn zeker geen voorstander van geen koolhydraten eten. Koolhydraten zijn juist super belangrijk voor ons spierbehoud en energie levels. Wellicht zal er een periode zijn dat wij adviseren om helemaal geen koolhydraten te eten, maar dit zal nooit langer dan 2 tot 3 weken achter elkaar zijn!

Luister naar je voedingscoach voor een gezond en vitaal lichaam

In deze moderne maatschappij spreken we ons lichaam fysiek steeds minder aan. Blessures en stress nemen daarentegen steeds meer toe. Beweging in het dagelijks leven verhoogt de levenskwaliteit. Ook de eetgewoonten zijn slechter geworden, terwijl voeding de basis is voor een gezond en vitaal lichaam.Hier kan een goede voedingscoach een belangrijke rol spelen!

Belangrijk is om de stofwisseling te optimaliseren, dat wil zeggen: het lichaam voortdurend voorzien van de nodige voedingsstoffen, op de juiste ogenblikken, zodat er een optimale omzetting is van voeding naar weefsel (recupereren) en van voeding naar energie (presteren). Alleen daardoor wordt maximaal presteren en optimaal recupereren mogelijk.

Moet ik dan een voedingsschema volgen waarbij ik constant hetzelfde eet? Ook niet! De voedingscaoch van PersonalProf maakt een persoonlijk voedingsplan, dit houdt in dat wij jou aangeven welke voedingsstoffen jij het best kunt eten op welke moment voor een bepaald doel. Eet bijvoorbeeld als ontbijt eiwitten + vet. Jouw voedingscoach zorgt dat je weet in welke voedingsmiddelen welke stoffen zitten en dat je deze kunt samenvoegen tot een maaltijd die jou schikt. Nooit meer saai eten dus, altijd wat jij lekker vindt en ook nog doelgericht!

Voedingscoach: “JE BENT NIET WAT JE EET, JE BENT WAT JE OPNEEMT”

Iedereen denkt altijd dat hij is wat hij eet. Teminste, die quote hoor je overal. Maar hoe kan het dan dat sommige mensen enorm dun zijn hoeveel ze ook eten terwijl andere mensen 2x zo dik zijn terwijl ze hetzelfde eten? Wij, als voedingscoach zoeken dit in de opname van iemand. Een opname is de basis van het lichaam. Als je lichaam niks opneemt gaat het eten er letterlijk aan de bovenkant in en aan de onderkant weer uit. De voedingscoach van PersonalProf wil dat je opname geoptimaliseerd wordt, zodat alle voedingsstoffen die je eet, ook maximaal benut worden door het lichaam op een goede en efficiënte manier! Volgens de “caveman” methode die toegpast wordt bij PersonalHormonalProfiling(PHP) kunnen wij een goed beeld krijgen van hoe jouw opnamen ervoor staan! Door middel van Sportvasten kunnen we hier nog een extra boost aan de vetverbranding geven en het maag- en darmstelsel tot rust brengen!

• De voedingscoach helpt je doelen te halen
• Persoonlijk advies van de voedingscoach
• De juiste voeding bij de juiste training

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment is er geen medewerker online, laat je bericht achter.

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Inloggen

Heeft u vragen? Stel uw vraag online aan ons!

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Chat is online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Is uw vraag beantwoord?
PersonalProf

PersonalProf