TRX oefeningen

Trx oefeningen

TRX oefeningen kun je overal doen!

TRX oefeningen zijn een full body training met echt alleen jouw eigen lichaamsgewicht! Je kunt TRX oefeningen in onze studio in de sportschool doen, maar ook thuis op vakantie of misschien zelfs als je op het strand of in het bos bent. TRX oefeningen zijn een revolutionaire uitvinding die vroeger vooral gebruikt werd door militairen en mariniers als ze uitgezonden waren en geen sportschool tot hun beschikking hadden. De TRX oefeningen worden gedaan met de TRX suspension trainer en die kun je overal ophangen, bijvoorbeeld aan een deur of een balk, maar ook buiten aan een boom of lantaarnpaal. Zo kun je makkelijk overal trainen wanneer jij maar wilt!

Met TRX oefeningen train je je hele lichaam

Door een constructie van twee verstelbare handvaten is het mogelijk om in twintig minuten een super effectieve full-body training neer te zetten. Je kunt gemakkelijk elk lichaamsdeel trainen en zelf bepalen hoe zwaar je het maakt! Door de stand van je handen of voeten te verstellen is het bovendien makkelijk om zelf je intensiteit te bepalen. Onze personal trainer helpt je hierbij.
Door gebruik te maken van het lichaamsgewicht en de zwaartekracht ontwikkel je balans, kracht flexibiliteit en stabiliteit tegelijkertijd.Er zijn wel honderden verschillende TRX oefeningen die allemaal weer variaties en combinaties kennen. Dit maakt de mogelijkheden van TRX oefeningen onbeperkt. Bovendien is deze manier van trainen heel leuk en afwisselend!

TRX oefeningen zijn helemaal hot!

TRX oefeningen zijn makkelijk te combineren met andere vormen van training en zijn daarom helemaal hot. Het Amerikaanse leger traint op deze manier, maar ook veel professionele voetbal- en honkbalteams. Steeds meer mensen gaan het gemak van TRX oefeningen ontdekken.
Vaak nemen wij de TRX mee als er een buitentraining wordt gedaan of getraind wordt op een locatie waar weinig appartuur tot de beschikking is.. Ideaal dus voor mensen die vaak op pad zijn en toch hun lichamelijk conditie op peil willen houden!!
Wil je ook op deze revolutionaire manier gaan trainen? Kun je niet wachten om in korte tijd op een hele leuke manier weer lekker slank en fit te worden? Kies dan voor TRX oefeningen. Neem contact op met ons en wij laten je kennis maken met deze geweldige manier van trainen.
Wij zijn ook voedingscoach en experts op het gebied van sportvasten. Bij ons krijg je een totaalpakket in jouw weg naar een gezond en fit leven!

• TRX oefeningen kunnen binnen en buiten
• Train je hele lichaam met de unieke TRX oefeningen
• Leuke afwisselende manier van trainen

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment is er geen medewerker online, laat je bericht achter.

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Inloggen

Heeft u vragen? Stel uw vraag online aan ons!

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Chat is online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Is uw vraag beantwoord?
PersonalProf

PersonalProf