Sportvasten

Sportvasten maakt je snel fitter en slanker!

Wat is Sportvasten?

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze switch is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler, en dat al na 10 dagen!

Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Door sportvasten gaan je spieren oeroude genen aanzetten. En het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je lichaam.

Onder professionele begeleiding van onze gediplomeerd sportvastenbegeleiders wordt een sportvasten traject op maat samengesteld. Door deze persoonlijke begeleiding ben je ervan verzekerd dat je de kuur correct uitvoert en daardoor het maximale resultaat bereikt.

Sportvasten is niet altijd gemakkelijk, maar onze personal trainer staat klaar om je te motiveren en te steunen als je dit nodig hebt. Na de kuur kun je met eenvoudige richtlijnen de switch duurzaam behouden voor een slank, fit en vitaal leven.

De resultaten van Sportvasten

De metabole switch die tot stand komt door het sportvasten zorgt voor een duurzame verbetering van je lichaam. Na het doen van een sportvasten kuur zien we bij vrouwen een gemiddeld blijvend gewichtsverlies van 2,5 tot 4 kilogram en een buikomtrek afname van 3 tot 5 centimeter. Bij mannen is dit 4,5 tot 6,5 kilogram duurzame gewichtsafname en een verminderde buikomtrek van 4 tot 7,5 centimeter. Daarnaast zien we bij een grote groep mensen een verlaging van het cholesterol en de bloeddruk en een toename van de algehele conditie, waaronder een sterk verbeterd uithoudingsvermogen en sneller herstel na het sporten.

Het Voortraject van Sportvasten

Om een sportvasten kuur optimaal te laten werken, adviseren wij altijd om een voortraject te volgen. Een voortraject is 6 – 8 weken krachttraining in combinatie met de juiste voeding. Op deze manier brengen we het lichaam al in een hogere stofwisseling modus waardoor de verbranding nog meer omhoog gaat en het lichaam sterker wordt. Ons sportvasten voortraject bestaat uit een hormonale training en voeding (Personal Hormonal Profiling ), waarmee we aan de slag gaan met het balanceren van jouw hormonale balans en intergraal training (Integrale Personal Training) waarin we terug gaan in de tijd en exact gaan kijken naar jouw genen ten opzichte van de genen van jouw voorouders zodat er alleen maar de mogelijkheid is om optimaal te trainen en te eten.

• Snel fit en slank met sportvasten
• Uitstekende begeleiding tijdens het sportvasten
• Optimale combinatie van training en voeding

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment is er geen medewerker online, laat je bericht achter.

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Inloggen

Heeft u vragen? Stel uw vraag online aan ons!

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Chat is online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Is uw vraag beantwoord?
PersonalProf

PersonalProf