Personal hormonal profiling

Personal Hormonal Profiling

Personal Hormonal Profiling stabiliseert je hormonen

Personal Hormonal Profiling, de naam zegt het al een beetje… Jouw persoonlijke horomonale profiel. Een programma dat ontwikkeld is om jou er beter uit te laten zien, en je fitter en vitaler te laten voelen!

Iedereen heeft in zijn lichaam hormonen, die regelen bepaalde processen in je lichaam en hebben grote invloed op hoe je je voelt, eruit ziet en gedraagt. Als je een bepaald lichamelijk doel wilt bereiken, vinden wij het dan ook van groot belang dat dit proces in je lichaam in balans is. Worden je hormonen verkeerd beïnvloed door bijvoorbeeld overmatige stress met betrekking tot eten, trainen, werk, relatie etc. of door andere lichamelijke klachten, dan wordt het lastig om het best mogelijke resultaat neer te zetten. Er zijn verschillende hormonen in het lichaam en deze werken allemaal samen. Werkt er eentje niet goed dan heeft die effect op alle anderen. Je kunt kijken hoe het met je hormonen gaat door een uitgebreid onderzoek te laten doen in het ziekenhuis met bloedtesten etc.. Dit kost veel geld, tijd en moeite en met alleen de uitslag schiet je uiteindelijk ook niet veel op… Er is namelijk werk aan de winkel om de uitslag stabiel te laten zijn. Dit is precies wat wij doen bij PHP.

PersonalProf geeft het juiste voedingsadvies

Met Personal Hormonal Profiling kijken we op welke verschillende plekken vet wordt opgeslagen in het lichaam, bijvoorbeeld extra veel op de buik of juist op de benen. Dit doen we door een 12 punt capilair meting, een van de meest preciese manieren om je vet te meten, een weging en omvang meting. Vanuit daar krijg je een vragenlijst thuis gestuurd met 90 vragen over symptomen die jij kunt tegenkomen in het dagelijks leven of waar je vaak last van hebt ( hoofdpijn, darmklachten, te hoog cholestorel etc. ). Uit de resultaten van de test en vragenlijst stellen wij een exact profiel op, dat aangeeft wat jij het beste kunt doen op het gebied van training, voeding, lifestyle en supplementen gebruik. Zo kun je erg doelgericht en effectief te werk gaan met de juiste voeding, training en lifestyle.

Personal Hormonal Profiling is verschillend voor mannen en vrouwen

Uit ervaring met mensen met verschillende hormonale disbalans weten we dat deze gepaard gaat met vetopslag op bepaalde plekken. Wij zien bijvoorbeeld bij de gemiddelde vrouw een oestrogeen disbalans door bijboorbeeld de anticonceptie pil. Dit gaat vaak gepaard met vetopslag op de benen, billen en heupen. Daarentegen zien we bij mannen vaak een corstisol disbalans door bijvoorbeeld blootstelling aan grote hoeveelheden stress. Zij trainen bijvoorbeeld op een verkeerde manier of hebben een drukke baan. Deze hormonale disbalans gaat vaak gepaard met vetopslag op de buik. Op deze manier zijn er nog een aantal hormonen die invloed hebben op de lichaamsverhouding.

Ook gaat een hormonale disbalans gepaard met hoe iemand zich voelt. Veel stress op bepaalde systemen, bijvoorbeed het maag/darm systeeem, kan leiden tot energie tekorten. Wie kent hem niet ? De middag dip! Na de lunch heb je weinig energie en doe je graag een dutje of krijg je trek in zoetigheid. Dit is weer een gevolg van bijvoorbeeld verkeerde voeding wat weer een verkeerde invloed op je hormonale systeem heeft.

Voor het beste resultaat is het van belang om samen met een personal trainer aan de slag te gaan. Uiteindelijk kunnen wij uit een meting niet exact opmaken hoe jij beweegt en reageert op bepaalde oefeningen. Door de juiste persoonlijke begeleiding zorgen wij er dan ook voor dat je optimaal traint en door een doelgerichte mylogenics behandeling tijdens de training pijnvrij kunt bewegen.
Personal Hormonal Profiling is het optimale voortraject voor een sportvast kuur. Bij sportvasten switchen we het licham in tien dagen van een suiker- naar vetverbranding met als resultaat 4 – 8 cm buikomvang verlies!

• Personal Hormonal Profiling, om je hormonen is balans te houden
• Voedingsadvies afgestemd op jouw lichaam en situatie
• Doelgericht trainen voor optimale vetverbranding

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment is er geen medewerker online, laat je bericht achter.

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Inloggen

Heeft u vragen? Stel uw vraag online aan ons!

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Chat is online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Is uw vraag beantwoord?
PersonalProf

PersonalProf