Kettlebell

Kettlebell

Trainen met de Kettlebell, één van de veiligste methodes

Met een kettlebell trainen is eigenlijk een full-body training met een kanonskogel. Dat is waar de kettlebell voor staat. Eeuwen geleden trainden mensen hier al mee. Door het maken van volledig natuurlijke bewegingen is de kettlebell een van de veiligste methodes om het lichaam te belasten. Kettlebell training is dan ook zeer geschikt voor oudere mensen. Door de juiste manier van trainen zijn al veel onvoorstelbare resultaten behaald. Ook mensen met lichamelijke beperkingen door bijvoorbeeld een blessure of ziekte kunnen veel bereiken met de Kettlebell. Onze personal trainer staat te popelen om je op de juiste manier te begeleiden en te adviseren tijdens het oefenen.

De Kettlebell workout wordt precies op jou afgestemd

Een kettlebell training is altijd kort en intensief. Door high intensity af te wisselen met low intensity krijgt het lichaam een boost! Onze trainers kunnen verschillende trainingen uitwerken die voor jou optimaal kunnen werken. Bijvoorbeeld het in balans krijgen van jouw estrogen hormoon of juist het optimaliseren van het testosteron hormoon. Want ook op het gebied van Personal Hormonal Profiling zijn wij bij PersonalProf een expert. Een kettlebebel training is voor iedereen geschikt die zonder al teveel moeite en apparaten toch zeer effectief en snel wil trainen. Een aantal kettlebell oefeningen in de pause van gtst kan jouw overtollige vet al overwinnen.

Uiteraard is het ook bij kettlebell belangrijk om jouw voeding op orde te hebben.PersonalProf is ook voedingscoach en kan jou op dit gebied goed adviseren. En voor sportvasten kun je ook bij ons terecht. Het zou onlogisch zijn als je met een kettlebell wel opeens 80% van je resultaat uit training kunt halen. Daarom zorgen onze trainers dat jouw voeding afgestemd wordt op een intensieve kettlebell training. Samen zorgen deze twee componenten dan ook dat wanneer er gedaan wordt wat er gedaan moet worden, jouw doel niet behalen bijna onmogelijk is!

Begin vandaag nog met een leuke Kettlebell workout

Waarom zou je nog wachten? Niets weerhoudt je er van om nu snel met deze leuke kettlebell trainingen te beginnen. Onze personal trainer begeleidt je waar nodig en zorgt dat je op een veilige manier snel slank en fit wordt.Neem contact met ons op of kom langs in onze studio om met eigen ogen te zien hoe leuk en ontspannen de sfeer bij ons.

• Veilig trainen met een kettlebell
• Trainen in combinatie met de juiste voeding
• Snel resultaat met een kettlebell workout.

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment is er geen medewerker online, laat je bericht achter.

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Inloggen

Heeft u vragen? Stel uw vraag online aan ons!

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Chat is online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Is uw vraag beantwoord?
PersonalProf

PersonalProf