Integrale personal training

Integrale Personal Training

Integrale Personal Training is precies afgestemd op jou

De personal trainer van PersonalProf kijkt precies naar jouw manier van bewegen en eten, om zo de perfecte Integrale Personal Training voor jou te kunnen samenstellen. Door eerst oefeningen met je te doen, kunnen we nauwkeurig analyseren welke manier van bewegen het beste bij jou past en welke training dus voor jou goed is. Ook overleggen we met je over je eetgewoontes. We staan immers niet voor niets goed bekend als voedingscoach! Wij kunnen zelfs aan de hand van jouw genen en erfelijke aanleg bepalen welke Integrale Personal Training voor jou goed is. Zo helpen we je snel en veilig naar een gezond en vitaal leven.

Integrale Personal training is voor iedereen anders

Compleet trainen, dat is het doel met intergrale personal training. Onze voorouders in de prehistore hadden al een bepaald soort genen. De een was altijd op jacht en was explosief bezig, de ander was lang aan het werk op het land of besjes aan het plukken en een aantal deden van beiden een beetje. Bepaalde personen aten meer koolhydraten en andere meer eiwitten. Verschillende mensen reageren verschillend op bepaalde trainingen. Zo moet de ene explosief trainen en weinig herhalingen ( snel en intensief, jagen ) en een ander lang en veel herhalingen ( kort en lang, bessen plukken ) of juist een mix van beide lang met explosieve intervals ( bessen plukken en jagen tegelijk ). We kijken naar hoe jouw voorouders hebben geleefd en welke genen ze jou hebben meegegeven zodat we exact weten hoe we met jou moeten trainen.

integrale personal training-3

kom voor goede integrale personal training naar Personalprof!

Je houdt niet van een drukke fitness ruimte? Maar je wilt wel eindelijk echt iets aan je conditie doen? Kom dan voor een integrale personal training naar de studio van PersonalProf. Wij bieden je anonimiteit, rust, ontspanning en uiteraard deskundige begeleiding en adviezen. Met onze Integrale Personal Training laten wij je ervaren hoe leuk en effectief trainen kan zijn! En behalve Personal trainer zijn we ook een goede voedingscoach. Als je wilt, begeleiden we je in ons sportvasten traject, waarmee je nog sneller fit en slank wordt. Dus, wat houdt je nog tegen? Wacht niet langer en start vandaag nog met jouw integrale personal training. Neem contact met ons op of kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

• Trainingen afgestemd op jouw persoonlijke behoeften
• Persoonlijke begeleiding tijdens het trainen
• Trainen met plezier

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment is er geen medewerker online, laat je bericht achter.

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Inloggen

Heeft u vragen? Stel uw vraag online aan ons!

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Chat is online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Is uw vraag beantwoord?
PersonalProf

PersonalProf