Diensten

Trainen bij PersonalProf, voor goed en snel resultaat

Personal Trainer

Trainen onder begeleiding van een personal trainer, de tijd dat een personal trainer bestond om je aan te moedigen tijdens een training om er nog een aantal herhalingen uit te persen bestaat in onze ogen niet meer. Uiteraard is het fijn om een stok achter de deur te hebben om nog die ene extra herhaling eruit te persen, maar het gaat er uiteraard om dat er veilig, effectief en doelgericht getraind wordt.
Lees meer

Voedingscoach

Voeding is een van de balangrijkste factoren als het gaan om het behalen van een lichamelijke doelstelling. Iedereen die intensief aan sport doet, heeft de behoefte om zijn dagelijkse voeding aan te vullen. Sportbeoefening zorgt voor een verhoogde behoefte aan nutriënten in het menselijk lichaam. Het is dan ook niet voor niks dat je overal hoort dat voeding voor 80% je resultaat behaalt.
Lees meer

Mylogenics

Een combinatie van test- en behandel technieken waarmee PersonalProf zich onderscheidt en specialiseert in de fitness wereld. Fysiotherapeuten kunnen behandelen en personal trainers geven training. Loop je tegen een klacht, pijn of disfunctie aan tijdens het sporten, dan moet hier meestal op dat moment door de trainer een andere manier gevonden worden om om het probleem heen te trainen.
Lees meer

Sportvasten

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze switch is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler, en dat al na 10 dagen!
Lees meer

Personal Hormonal Profiling

Iedereen heeft in zijn lichaam hormonen, die regelen bepaalde processen in je lichaam en hebben grote invloed op hoe je je voelt, eruit ziet en gedraagt. Als je een bepaald lichamelijk doel wilt bereiken, vinden wij het dan ook van groot belang dat dit proces in je lichaam in balans is. Worden je hormonen verkeerd beïnvloed door bijvoorbeeld overmatige stress met betrekking tot eten, trainen, werk, relatie etc. of door andere lichamelijke klachten, dan wordt het lastig om het best mogelijke resultaat neer te zetten.
Lees meer

Integrale Personal Training

De personal trainer van PersonalProf kijkt precies naar jouw manier van bewegen en eten, om zo de perfecte Integrale Personal Training voor jou te kunnen samenstellen. Door eerst oefeningen met je te doen, kunnen we nauwkeurig analyseren welke manier van bewegen het beste bij jou past en welke training dus voor jou goed is. Ook overleggen we met je over je eetgewoontes. We staan immers niet voor niets goed bekend als voedingscoach!
Lees meer

Kettlebell

Met een kettlebell trainen is eigenlijk een full-body training met een kanonskogel. Dat is waar de kettlebell voor staat. Eeuwen geleden trainden mensen hier al mee. Door het maken van volledig natuurlijke bewegingen is de kettlebell een van de veiligste methodes om het lichaam te belasten. Kettlebell training is dan ook zeer geschikt voor oudere mensen. Door de juiste manier van trainen zijn al veel onvoorstelbare resultaten behaald.
Lees meer

Trx oefeningen

TRX oefeningen zijn een full body training met echt alleen jouw eigen lichaamsgewicht! Je kunt TRX oefeningen in onze studio in de sportschool doen, maar ook thuis op vakantie of misschien zelfs als je op het strand of in het bos bent. TRX oefeningen zijn een revolutionaire uitvinding die vroeger vooral gebruikt werd door militairen en mariniers als ze uitgezonden waren en geen sportschool tot hun beschikking hadden.
Lees meer

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment is er geen medewerker online, laat je bericht achter.

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Inloggen

Heeft u vragen? Stel uw vraag online aan ons!

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Chat is online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Is uw vraag beantwoord?
PersonalProf

PersonalProf