30 Days Challenge

30dayschallenge

In 30 dagen een compleet nieuwe definitie aan voeding, training en lifestyle ...


Dat is ons doel! Veel mensen hebben moeite de eerste stap te zetten op weg naar de sportschool, naar een strak, slank, fit en vitaal lichaam waar ze al tijden over dromen. En is die stap dan eindelijk gezet, dan ontbreekt het velen nog steeds aan de juiste kennis. Hoe moet ik oefeningen uitvoeren? Wat moet ik eten? Hoe blijf ik “gemotiveerd”? Gaat me dit wel lukken? Adviezen uit je omgeving variëren, en je weet zelf niet hoe je het aan moet pakken. Hierdoor neig je vast te houden aan het meest standaard trainingsprincipe: wij noemen het ‘DMD’, oftewel, “DoeMaareenDotje”, dit betekend eigenlijk dat je simpelweg maar wat doet en niet weet waar je mee bezig bent…Gelukkig kan het ook anders!

Wij zijn maandelijks op zoek naar maximaal tien vrouwen die hun leven een compleet nieuw impuls willen geven en meer ENERGIE, FITHEID & VITALITEIT willen. Het kan ook zijn dat je voor eeuwig af wil rekenen met overtollige vet massa, energie-dips, vreetbuien en het bezoeken van de sportschool zonder RESULTAAT.

Dit programma is alleen gericht op vrouwen. Dit doen wij om maximale doelgerichtheid en kwaliteit te kunnen garanderen.


Vanaf dag één zullen wij afrekenen met al jouw slechte gewoontes en ervoor zorgen dat je snapt waar je mee bezig bent. We beginnen met een toffe kick-off dag bij PersonalProf op locatie. Je kunt deze dag als een inleiding dag beschouwen voor de daaropvolgende 29 dagen. We zullen dan verder borduren op de stof die we behandeld hebben.


Een greep uit de aan bod komende onderwerpen:

  • Doelen stellen en deze behalen.
  • “Gemotiveerd” blijven.
  • Wat trainen is, incl. 100% effort.
  • Gezond en verantwoord eten. Vooral wat jij moet eten en waarom!
  • Het creëren van een fysiek hormonaal balans ( meer energie, fitheid, vitaliteit, vetverbranding, etc. )
  • Producten beoordelen.
  • En nog veel meer…

Op dag één zal er gezamenlijk getraind worden en zullen we jouw persoonlijke struikelblokken bespreken. Tevens verzorgen wij een lunch voor deze dag. Samen met tien andere vrouwen ga jij de strijd aan om in 30 dagen ( en nog veel langer natuurlijk! ) significant resultaat te behalen.

Elke week zijn er minimaal twee trainingsmomenten in de studio van PersonalProf in Huizen waarbij twee trainers van PersonalProf aanwezig zijn om samen met jou dieper in te gaan op trainingsprincipes, oefeningen en persoonlijke struikelblokken. Gedurende deze 30 dagen is jouw persoonlijke coach 24/7 beschikbaar voor voor tips en tricks. Na 30 dagen sluiten we gezamenlijk af. Uiteraard meten we dan ook jouw resultaat!


Ben jij bereidt om te stoppen met uitstellen en serieuze resultaten te gaan behalen? Klaar om aan de slag te gaan met een no-nonsense all-in programma speciaal ontwikkeld is voor het behalen van zichtbaar resultaat? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. Binnen 24 uur wordt er contact opgenomen om een kennismakingsafspraak te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken of dit programma voor jou geschikt is!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoon

Toelichting

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment is er geen medewerker online, laat je bericht achter.

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Inloggen

Heeft u vragen? Stel uw vraag online aan ons!

Je naam
* E-mail
* Wat is uw vraag?
Chat is online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

Is uw vraag beantwoord?
PersonalProf

PersonalProf